ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu câteva zile,  P. Dănuț, de 53 ani, din  Adâncata, în timp ce conducea autoturismul marca Volvo,  pe str. 22 Decembrie, la intrarea în municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părunzând pe sensul opus de deplasare și intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat, aflat în afara părții carosabile, potrivit Obiectiv de Suceava.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea unei tinere de 18 ani, pasageră dreapta față în autoturismul marca Volvo. Aceasta a fost transportată la Spitalul Jud. Suceava. 
 
În urma investigațiilor medicale, acesteia i s-a stabilit diagnosticul: „Contuzie Toraco-abdominală., Contuzie+plaga  genunchi drept”.
 


După efectuarea manevrelor de resuscitare, șoferul a fost declarat decedat la orele 09.07, la fața locului, fiind posibil ca acesta să fi făcut un infarct la volan, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

Polițiștii au  întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, și  ”ucidere din culpa”.