ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un autoturism a ajuns, joi seara, în șanțul de pe marginea DN 17 în Gura Humorului după ce șoferul a murit în timp ce conducea mașina, informează NewsBucovina.

Astfel, joi, în jurul orei 18:05, un bărbat de 44 de ani din Gura Humorului conducea un autoturism Toyota Yaris pe D.N. 17 în afara orașului Gura Humorului spre Păltinoasa.

Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă intrând în impact cu șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare și cu un podeț acoperit cu balast, oprindu-se în șanț.

Citiți și Mort subit la doar 46 de ani. Cunoscutul pilot și jurnalist sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit fără suflare în casă

La sosirea echipajelor de intervenție șoferul era inconștient, i s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului de către echipajul medical, fiind ulterior declarat decesul, mai transmite sursa citată.

Pasagerul de pe bancheta dreapta față a autoturismului a spus că în timp ce se deplasau dinspre Gura Humorului către Păltinoasa, la un moment dat șoferul a căzut cu capul pe volan, a tras de volan spre dreapta intrând în șanț.    

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că bărbatul a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorii pe fondul unui infarct miocardic acut.

Și la București, tramvaiul 1 a fost blocat azi dimineața în trafic timp de peste 30 de minute după ce unui călător i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu cunoaștem deznodământul. INFO STB:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews