ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tren InterRegio care circulă în relația Galați - București Nord a lovit o autocisternă la trecerea la nivel cu  cu calea ferată de la km 25+000, de pe secția de circulație Căciulați - Balotești, informează Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției ActiveNews.

"În urma impactului mecanicul trenului a fost rănit, fiind necesară intervenția reprezentanților SMURD, iar locomotiva avariată. Cei aproximativ 100 de pasageri nu au fost în pericol, 8 dintre aceștia fiind deja transportați cu un microbuz către aeroport, iar restul preluați cu mijloace auto către București. Trenul de călători își va relua circulația cu o altă locomotivă, după eliberarea gabaritului și verificarea liniei de către reprezentanții companiei.
 
Până la redeschiderea circulației pe segmentul feroviar Căciulați - Balotești (linie simplă), trenurile care ajung în zona respectivă vor staționa temporar în gările adiacente", arată documentul citat.