ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Cel puțin două persoane au murit, printre care și un român, iar alte 18 au fost rănite, după ce un tren de pasageri a intrat în coliziune cu un camion cu remorcă în apropiere de orașul italian Torino, au anunțat autoritățile, potrivit postului Sky News, citat de Mediafax.
 
Printre persoanele decedate se numără mecanicul trenului care a lovit camionul ce staționa pe linia de cale ferată. Trei vagoane au deraiat în urma impactului.

Potrivit oficialilor de la ambulanță, cei mai mulți răniți nu sunt în stare critică.

Șoferul camionului a scăpat nevătămat, relatează agenția de știri ANSA, precizând că autovehicul era înmatriculat în Lituania și se îndrepta spre un depozit aflat în zonă.

Potrivit presei italiene, a doua persoană decedată este un cetățean român care conducea un vehicul ce însoțea camionul implicat în accident, însă informațiile nu sunt confirmate de Ministerul de Externe al României.