Un accident extrem de grav a avut loc, sâmbătă dimineață, la metrou. Garnitura care gara la capat de linie, a rupt parapetul de protectie, două vagoane au sărit de pe șine și sunt suspendate la aproximativ doi metri inaltime, fata de nivelul terasamentului, anunță ISU București-Ilfov, scrie Mediafax.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că o garnitură care gara la capăt de linie la depoul Berceni a rupt parapetul de protecție, iar două vagoane au sărit de pe șine și sunt supendate la aproximativ doi metri înălțime față de nivelul terasamentului.

Vatmanul este, la ora transmiterii știrii, în ambulanța SMURD, prezentând o contuzie.

La fața locului acționează Detașamentul Special de Salvatori și Detașamentul Apărătorii Patriei.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.