ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Opt persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs, luni dimineaţă, pe DN 1, în zona centurii de vest a municipiului Ploieşti, după ce două autovehicule s-au ciocnit între ele.

Accidentul a avut loc la ieşire din Ploieşti către Braşov, iar de vină ar fi un şofer care a încercat să intre pe drumul naţional fără să acorde prioritate unei maşini care circula regulamentar pe centura de vest a Ploieştiului, cele două maşini intrând în coliziune, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Prahova.

În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată în alt autovehicul.

Opt persoane, între care doi copii cu vârste de şase ani, respectiv zece ani, au fost rănite. Toate cele opt victime urmează să fie preluate de către echipajele medicale şi transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews