ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șofer mort în Breaza, după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR. Bărbatul a rămas blocat între fiare și nu a mai putut fi salvat de medici, transmite RomâniaTV.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de intervenție, care l-au scos pe bărbatul de 71 de ani dintre fiarele contorsionate ale mașinii, însă după mai multe manevre de resuscitare acesta a decedat.

„Pompierii militari prahoveni acționează pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în Breaza. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism la bordul cărora se aflau doar șoferii. Conducătorul auto al autoturismului era încarcerat astfel că pompierii au acționat pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani aflat în SCR, se execută manevre de resuscitare. Celălalt ocupant este conștient, fără marca traumatica”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Șoferul autocamionului a fost transportat în stare gravă la spital. În continuare se fac cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul.