ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în Pasajul Unirii. Un autocar a încercat să intre în pasarelă, dar s-a blocat sub limitatorul de înălțime. La bord se aflau 47 de ocupanți de origine greacă, dintre care 4 au rămas încarcerați, transmite RTV. 

Potrivit declarațiilor oficiale, un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani a decedat în drum spre spital după ce nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, iar o femeie este internată la Spitalul Floreasca din Capitală, în stare critică. 
 
FOTO:
 
 
 
Restul pasagerilor implicați în accidentul tragic au fost transportați la celelalte spitale din proximitate, adică 22 de adulți și doi copilași- aceștia din urmă fiind transportați la Spitalul Bagdasar Arseni în stare gravă. 

Majoritatea-zece dintre ei- se află la Spitalul Universitar, în vreme ce numai doi la Spitalul Militar Central. Alți patru au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență București. Alături de cei doi copilași, încă șase pacienți au ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni.
 
VIDEO: