ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Dacă am fi făcut noi ilustrația de mai sus am fi fost acuzați de „zădărnicirea combaterii bolilor”. Felicităm așadar autorii inspirați ai materialelor de promovare pentru campania de vaccinare tip „maraton” la castelul Bran. Foarte sugestivă realizarea. Sperăm să fie și foarte productivă. În sensul că tot mai mulți români vor refuza vaccinurile experimentale cu efecte adverse inclusiv moartea când vor vedea astfel de imagini.

Deși pare incredibil, ilustrațiile de mai sus sunt realizate de Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), organism interministerial aflat în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului, care se exprima online prin pagina de Facebook RO Vaccinare.

„Vaccinare de neuitat! Acum la Castelul Bran! Dai dovadă de curaj și responsabilitate, vei fi așteptat la Bran în următorii 100 de ani”, este mesajul publicat de inteligenții care se ocupă de campanie.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov, iar beneficiarii vor primi o "diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel, transmite CNCAV.

Pe când o campanie similară și la Casele de toleranță ilegale dar atât de bine cunoscute de către autorități? Oricum ar fi, le dorim membrilor Guvernului României vaccinare plăcută!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews