ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE. NUNTA ÎN DIRECT:

„Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți. Vă așteptăm începând cu ora 10.00 să ne bucurăm împreună.”, a anunțat co-liderul AUR George Simion, cu puțin timp în urmă, oferind imaginile video de mai jos cu consoarta sa, Ilinca Simion.

ActiveNews le ureaz tinerilor căsătoriți Casă de AUR!

Biroul de Presă al organizatorilor fericitului eveniment de mâine, care va beneficia de binecuvântata slujbă susținută de ÎPS Teodosie și ÎPS Varsanufie, ne-a transmis următoarele date, pe care le împărtășim cu toți cei care doresc să participe la Nunta Anului:

Program nuntă:

VINERI, 26 AUGUST

Toată ziua – amenajare locație, pregătire food court, preparare sarmale

Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07.00 – sosirea participanților

10.00 – briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.

Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului.

Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

GRĂTAR ȘI MÂNCARE LA CEAUN

Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

ACCES

Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să intre din timp în posesia brățărilor de acces pentru evitarea aglomerației.

PARCARE

Mai multe parcări au fost amenajate în zonă și în locații aflate în vecinătatea localității. Acestea sunt marcate special. Organizatorii îndeamnă participanții veniți cu mașinile din alte zone să acceseze parcările din locațiile indicate pe site-ul georgesimion.ro și să folosească autocarele puse evenimentului pentru a ajunge în locație.

PARCARE PENTRU PRESĂ

În perimetrul de siguranță al evenimentului nu se parchează nicio mașină, cu excepția vehiculelor utilitare (transport marfă și logistică, care de reportaj tv, utilitare de suport tehnic). Pentru presă este disponibil un sector din parcarea amenajată la Stadionul din localitate (share locațion/link activ google maps va fi transmis tuturor echipelor, în cazul unor omisiuni sunați George Orbean 0771101392)

La Nunta Anului va concerta trupa PHOENIX.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews