ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Paul Grant, actor din Star Wars și Harry Potter, a murit la 56 de ani. El a fost găsit în zona Gării King`s Cross din Londra, joi după-amiază. Medicii au declarat decesul luni dimineață, însă spun că acesta era în moarte cerebrală încă de dinaintea prăbușirii. Cauza decesului nu a fost dezvăluită, informează Capital.

Mai exact, serviciul de Ambulanță din Londra a fost chemat la fața locului, joi, 16 martie, la scurt timp după ora 14:00, pentru a afla informații despre un incident la stația St Pancras de pe Euston Road. Actorul din Star Wars a fost dus de urgență la spital, unde medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața.

Paul Grant a jucat rol de Ewok în „Return of The Jedi” și rol de goblin în  seria „Harry Potter”, dar a apărut și în „Legend”, un film cu Tom Cruise din 1985, și în Willow (1988).
 
Sursa: Youtube