ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorii Eugen Cristea și Cristina Deleanu au dat în judecată Guvernul României, Ministerul Afacerilor interne și CNCAV din cauza certificatului verde, informează Știripesurse.
Actorii au motivat nevoia de a introduce un certificat galben sau roșu pentru persoanele care nu pot face vaccinul anticovid.

 
Eugen Cristea a dezvăluit pentru Victor Ciutacu faptul că, din cauza problemelor de sănătate, medicul de familie nu le-a recomandat lui și soției sale vaccinul anticovid.

„Am facut o cerere prin care chemam in judecata Guvernul Romaniei, MAI și CNCAV. Semnalam faptul ca amandoi facem parte dintr-o categorie care nu a fost incadrata nicaieri. Amânadoi avem recomandari din partea medicului de familie de a nu face vaccinul impotriva coronavirusului, din cauza unor probleme de sanatate.

Vrem sa beneficiem si noi de un certificat galben sau rosu prin care sa avem acces în toate locurile in care momentan nu putem intra din cauza Hotararii de Guvern. Vrem sa mai mergem si noi la spectacolele colegilor nostri, să mai intrăm din cand in cand sa mai luam si noi o haina, un parfum sau un deodorant.

Aceasta hotarare de guvern îi pune pe cei care sunt in situatia noastra intr-o situatie de umilinta. Ne dorim sa ne aparam fara a incalca reguli si legi. Ceea ce am facut noi nu inseamna un indemn la nesupunere, ci la asezarea pe fagasul unor linii corecte a unor oameni care au facut mult pentru statul roman”, a declarat actorul pentru România TV, citat de Știripesurse.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews