ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Alexandru Arșinel a ajuns joi dimineață la DIICOT, unde va fi audiat ca martor în dosarul medicului Mihai Lucan este acuzat de delapidare, scrie Agerpres.

Arșinel a fost beneficiarul unui transplant renal făcut la clinica medicului Mihai Lucan. S-a vorbit atunci că ar fi putut exista unele favorizări care l-a privi pe actor, însă Alexandru Arșinel susține că s-a respectat întreaga procedură.

Totul a pornit după ce Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților și omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, îl critică pe actorul Alexandru Arșinel, care i-a luat apărarea medicului, spunând că acesta a avut parte de un transplant în mod preferențial.
 
Medicul Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, el fiind suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparținea Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca.