ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Zamfirescu a postat pe Facebook un comentariu ironic la adresa celor care s-au năpustit asupra lui Marian Munteanu, devenit peste noapte inamicul nr.1 al ONG-urilor și al unor politicieni.

Candidatura lui Marian Munteanu la alegerile locale a stârnit o avalanșă de comentarii pro și contra în spațiul public și în cel virtual. Vârful de lance al desemnării fostului lider al studenților drept candidat al liberalilor la locale este format din o serie de ONG-uri,  in frunte cu Alina Mungiu Pippidi, care il acuză pe Munteanu că a a avut și are simpatii pentru curente de orientare fascistă și că are un discurs bazat pe elemente ortodox-fundamentaliste.
 
Într-o postare pe Facebook, actorul Florin Zamfirescu comentează, ironic, reacțiile inchizitorii ale celor care îl pun la zid pe fostul lider al studenților:

"Marian Munteanu a devenit un monstru care a așteptat în umbră să atace...
Tone de idei năstrușnice se vor revărsa asupra noastră. 
Eu cred că el este un extraterestru de care trebuie să ne temem! Are o privire de reptilian, canini bine ascunși de barba neîngrijită și gheare în care va cuprinde 'scumpa noastră capitală'! 
O va rostogoli în prăpastie și astfel vor crăpa toate blocurile cu bulină... Iar noi, cei buni și corecți vom țipa ca la apocalipsă! 
Cu măsele de fier, MM va rumega co-rectitudinea unor naivi ca noi! Apoi va scoate o bâtă mare, cu care ne va bate la tălpi, ca să spunem și ce lapte am supt înainte de înțărcare! 
Partide, ONG-URI, structuri mai mult sau mai puțin vizibile, salvați-ne. MM ne va strica somnul și liniștea în care ne scăldăm, ne va "îndrepta semilunele" și ne va vinde rușilor, nemților, americanilor, bulgarilor, găgăuzilor! Aceștia nu ne vor cumpăra și vom rămâne ai nimănuia! Ajutor!", a scris actorul Florin Zamfirescu.