ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Zamfirescu a povestit, într-o emisiune la Antena 3, cum pandemia i-a distrus în aceste ultime șase luni munca și și-a manifestat revolta față de modul în care autoritățile mint în privința numărului real al deceselor provocate de coronavirus. Artistul  este indignat și de faptul că, după ce s-a spus că suntem în pandemie, autoritățile au decis că la alegeri putem merge liniștiți. Un moment relatat de Florin Zamfirescu, cu amărăciune și cu revoltă în același timp, este cel  al morții„ soacrei sale, despre care artistul spune că „au omorât-o”. „Și gata, Covid”, deși avea peste 80 de ani și suferea de Alzheimer.
 
„A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri și sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 și ceva de ani, avea Alzheimer și a murit. Era la un azil, au luat-o și au trântit-o pe scările unui spital și acolo, in doua-trei ore a murit, că nu știa ce i se întâmplă. Și gata, COVID”, a spus Florin Zamfirescu la Antena 3.
 
„În ciuda faptului că suferea de Alzheimer, afecțiune gravă a sistemului nervos care determină probleme de memorie, gândire și comportament, medicii și autoritățile nu au avut pic de milă. A murit pentru că au omorât-o”, acuză actorul.

S-a suspendat COVID pentru o zi
 
„Suntem mințiți în față, batjocoriți în față. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări. Dar putem merge la vot liniștiți, s-a suspendat COVID pentru o zi”, a mai spus Florin Zamfirescu referindu-se la scrutinul de duminică.

„Personal, pandemia mi-a distrus munca de șase luni. E pandemie și urcați-vă toți în copaci, nu aveți voie să atingeți pământul. Și după aceea, ni se spune ”cine vrea, să joace și teatru”. 
 
Teatrul în grădină este o batjocură

„Asta ne duce spre maimuță, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan. În anul cu COVID, avem mai puțini morți decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni. Doar un asteroid ne mai salvează”, a mai spus maestrul Florin Zamfirescu.
 
Foto: Click