ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Zamfirescu a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa Uniunii Europene, sub forma unei scrisori către o femeie, pe care o compară cu satana. Cunoscut pentru pozițiile sale anti multinaționale și un critic al celor care ridică trădarea națională la rang de virtute, actorul acuză  Uniunea Europeană că, după ce ne-a amăgit cu promisiuni, ne-a distrus învățământul, cultura, ne-a readus comunismul de care fugisem, ne-a distrus creativitatea și identitatea.

„Stimată Uniune, care te-ai transformat într-o închisoare din care nu se mai poate ieși. Mă gândesc însă la copiii și nepoții noștri pe care i-am nenorocit, renunțând la identitate, la autonomie, la cultură și la tradiții. Sub "corectitudinea ta politică” ai introdus rasismul, fiindcă numai așa pot să-mi explic interesul tău pentru decăderea moravurilor și smintirea minților europene”, scrie actorul în mesajul de pe Facebook.

Publicăm mai jos textul integral semnat de Florin Zamfirescu:

„Draga Uniune Europeana. 
Trebuie sa-ti marturisesc ceva important.
Acum mai bine de zece ani am dorit sa ma cuplez cu tine.
Erai plina de promisiuni, prevedeam un mariaj fericit.
Abia mai tarziu am inteles ce le-ai impus celor pe care i-am trimis se te peteasca. 
Si ceeace noua nu ne-au spus: ca ne voiai fara industrie, fara agricultura si ca mai voiai ca toate averile noastre sa fie instrainate.
Fiindca veneam la tine, cea bogata, poate ca am fi acceptat...
Dar, mai Uniune Europeana, am observat apoi ca esti o curva perversa, ca vrei sa dereglezi mintile oamenilor, ca nu ai nimic sfant. 
Am inteles apoi ca averile tale, care ne-au atras, sunt de fapt furate chiar de la cei care, ca si noi, au crezut ca le aduci fericirea.
Nu mai vreau cu tine, Uniune!
Ne-ai distrus,ne-ai adus in sapa de lemn, ne-ai facut dusmani cu vecinii nostri, chiar si cu Sarbii cu care eram cuscri.
Crezi ca pe noi ne multumeste ca-ti recunosti "greseala” cu Milosevici?
Tu ucizi si pe urma regreti!
Ne-ai distrus invatamantul, cultura, ne-ai readus comunismul de care noi fugisem!
Ne-ai distrus creativitatea si identitatea!
Esti mai perversa decat Satana, sau esti chiar Satana, stimata Uniune, care te-ai transformat intr-o inchisoare din care nu se mai poate iesi.
Nu mai pot sa fac nimic, sunt singur si scarbit, o sa dispar si gata. Ma gindesc insa la copiii si nepotii nostri pe care i-am nenorocit, renuntand la identitate, la autonomie, la cultura si la traditii.
Sub "corectitudinea ta politica” ai introdus rasismul, fiindca numai asa pot sa-mi explic interesul tau pentru decaderea moravurilor si smintirea mintilor europene.
Ne vom reintalni, Uniune, in campii cu verdeata si vom mai discuta noi,fiindca cine rade la urma, rade mult mai bine!

se dedica filosofului 
Andrei Plesu...”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews