ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Zamfirescu, actor, regizor și profesor, a comentat în cadrul emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" de la Antena 3, protestele din Olanda, după ce au ieșit mii de oameni împotriva vaccinării obligatorii și a pașaportului de vaccinare.

"Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare.

Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută.

Tehnologie poate să fie și prostie pentru că o folosești cum vrei. Socotesc că e un moment de cotitură absolută.

Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate. La Uniunea Europeană nu e nimeni ales. Am auzit-o pe o parlamentară româncă vociferând extraordinar de argumentat și nu s-a schimbat nimic. (...) Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop.

Ne-am înmulțit prea mult pe glob ca număr, cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente.

Li s-a dat posibilitatea să câștige miliarde. Oamenii, indiferent de nivel, vorbesc prostii. Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor”, a declarat Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii Subiectiv, citat de Antena3.ro.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews