ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Ion Caramitru a murit duminică, 5 septembrie 2021, informează Gândul.ro. Avea 79 de ani și era vaccinat anti-Covid încă din ianuarie.

Fostul director al Teatrului Național din București și actor în rol central în timpul evenimentelor din decembrie 1989 era internat de aproape o lună în Spitalul Elias din Capitală, unde medicii îi descoperiseră o infecție în sânge rezistentă la antibiotice. Totuși, nu aceasta ar fi fost cauza care a dus la moartea sa. Mai multe surse au dezvăluit că actorul ar fi suferit de un accident vascular cerebral (AVC), unul din efectele adverse ale injectării cu seruri experimentale Covid.

Citește și: Misterele infectării lui Ion Caramitru

Vă mai amintiți? Caramitru anunță redeschiderea Teatrului Național PENTRU VACCINAȚI cu piesa „Dineu cu proști”. Unul dintre oaspeții de seamă ai „dineului” din luna mai a fost chiar premierul Florin Cîțu, vaccinat și el, la fel ca amfitrionul Ion Caramitru, care declara pe 21 ianuarie că s-a vaccinat anti-Covid și că cei care nu se vaccinează sunt „persoane lipsite de logică” - VIDEO: