ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a fost singurul președinte care "a înțeles adevărurile" și a avut în minte "cele mai bune interese" ale poporului american și ale visului american, potrivit actorului premiat cu Oscar, Jon Voight, care a afirmat că doar Trump poate "opri această mlaștină, această înșelăciune și nedreptate", în timp ce a cerut telespectatorilor să se "roage" pentru ca fostul președinte să "revină la președinție", relatează Breitbart.

Clipul de două minute postat duminică și intitulat "Wake up America" (Trezește-te America), începe cu vedeta de la Hollywood declarând că este "marea sa onoare" să spună "Dumnezeu să binecuvânteze America". 
 

Actorul face apel la o "vindecare" a țării de "toate nedreptățile care au loc" în urma alegerilor de la mijlocul mandatului de săptămâna trecută, care au înregistrat o victorie mult mai mică pentru republicani decât "valul roșu" care fusese prezis.

Avertizându-i pe americani că țara este "în pericolul unui al treilea război mondial", Voight a insistat că a venit timpul să "privim această minciună - această înșelăciune - care continuă zi de zi".

"Nu puteți vedea cu toții această minciună?", a întrebat el. "Trebuie să ne trezim cu toții pentru că, dacă nu vedem această minciună, acest pământ va muri; va muri în frumusețea, libertatea [și] oportunitatea sa".

Deși America "ar trebui să fie țara libertății", a acuzat el, "este departe de a fi așa". 

"Este o pânză întunecată, o lume întunecată", a declarat el. "Dar nu pentru mult timp, pentru că, prieteni, o schimbare se apropie și o nouă lumină va apărea." 

"Trebuie să vedem cu toții acest adevăr și să permitem ca justiția să aibă loc acum", a adăugat el.

Voight a susținut că "singurul mod în care putem câștiga aceste alegeri este să vedem minciunile, înșelăciunea și corupția din partea stângii, a mass-mediei și a necunoscuților - vom ști cine sunt ei".  

El a făcut apoi apel la americani să se unească pentru a "vota pentru o adevărată justiție pentru toți".

Voight a sugerat, de asemenea, să se "roage ca singurul președinte care a înțeles adevărurile și a avut interesul poporului american, al visului american - președintele Donald Trump - să se întoarcă la președinție". 

"El și numai el poate opri această mlaștină, această înșelăciune și nedreptate", a mai spus el. 

El a încheiat cu un apel la "trezire" pentru concetățenii americani.

"Treziți-vă din acest vis urât și readuceți viața, dreptatea [și] adevărul în singurul tărâm destinat viselor de bunătate, tărâmul libertății - America - cel mai mare tărâm, cel mai mare sol pentru omenire; tărâmul în care eroii au luptat pentru adevărurile lor", a spus el.

"Și aici, prietenii mei, este locul unde trebuie să vedem adevărul", a adăugat el. "Permiteți-i președintelui Trump să reconstruiască solul și pământul nostru, astfel încât să ne ridicăm la gloria ei. Multă dragoste pentru voi".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews