ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a fost singurul președinte care "a înțeles adevărurile" și a avut în minte "cele mai bune interese" ale poporului american și ale visului american, potrivit actorului premiat cu Oscar, Jon Voight, care a afirmat că doar Trump poate "opri această mlaștină, această înșelăciune și nedreptate", în timp ce a cerut telespectatorilor să se "roage" pentru ca fostul președinte să "revină la președinție", relatează Breitbart.

Clipul de două minute postat duminică și intitulat "Wake up America" (Trezește-te America), începe cu vedeta de la Hollywood declarând că este "marea sa onoare" să spună "Dumnezeu să binecuvânteze America". 
 

Actorul face apel la o "vindecare" a țării de "toate nedreptățile care au loc" în urma alegerilor de la mijlocul mandatului de săptămâna trecută, care au înregistrat o victorie mult mai mică pentru republicani decât "valul roșu" care fusese prezis.

Avertizându-i pe americani că țara este "în pericolul unui al treilea război mondial", Voight a insistat că a venit timpul să "privim această minciună - această înșelăciune - care continuă zi de zi".

"Nu puteți vedea cu toții această minciună?", a întrebat el. "Trebuie să ne trezim cu toții pentru că, dacă nu vedem această minciună, acest pământ va muri; va muri în frumusețea, libertatea [și] oportunitatea sa".

Deși America "ar trebui să fie țara libertății", a acuzat el, "este departe de a fi așa". 

"Este o pânză întunecată, o lume întunecată", a declarat el. "Dar nu pentru mult timp, pentru că, prieteni, o schimbare se apropie și o nouă lumină va apărea." 

"Trebuie să vedem cu toții acest adevăr și să permitem ca justiția să aibă loc acum", a adăugat el.

Voight a susținut că "singurul mod în care putem câștiga aceste alegeri este să vedem minciunile, înșelăciunea și corupția din partea stângii, a mass-mediei și a necunoscuților - vom ști cine sunt ei".  

El a făcut apoi apel la americani să se unească pentru a "vota pentru o adevărată justiție pentru toți".

Voight a sugerat, de asemenea, să se "roage ca singurul președinte care a înțeles adevărurile și a avut interesul poporului american, al visului american - președintele Donald Trump - să se întoarcă la președinție". 

"El și numai el poate opri această mlaștină, această înșelăciune și nedreptate", a mai spus el. 

El a încheiat cu un apel la "trezire" pentru concetățenii americani.

"Treziți-vă din acest vis urât și readuceți viața, dreptatea [și] adevărul în singurul tărâm destinat viselor de bunătate, tărâmul libertății - America - cel mai mare tărâm, cel mai mare sol pentru omenire; tărâmul în care eroii au luptat pentru adevărurile lor", a spus el.

"Și aici, prietenii mei, este locul unde trebuie să vedem adevărul", a adăugat el. "Permiteți-i președintelui Trump să reconstruiască solul și pământul nostru, astfel încât să ne ridicăm la gloria ei. Multă dragoste pentru voi".