ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul chinez Kenneth Tsang, cu o carieră cinematografică de peste 50 de ani, a fost găsit miercuri fără suflare într-o cameră de hotel din Hong Kong, unde se afla într-o carantină impusă călătorilor. Tsang avea 86 de ani și era cunoscut pentru rolurile sale din zeci de filme realizate în Hong Kong, dar și din câteva producții hollywoodiene de succes, precum „Rush Hour 2” și „Die Another Day”, din seria cu James Bond, informează The Hollywood Reporter.

Actorul se întorsese la Hong Kong dintr-o călătorie în Singapore și a fost obligat să intre în carantină, conform măsurilor COVID în vigoare, potrivit South China Morning Post, care citează o sursă guvernamentală locală. Tsang a fost găsit inconștient în camera sa de hotel, după ce lucrătorii medicali care efectuau vizite zilnice au bătut la ușa lui și nu li s-a deschis. El a fost declarat mort la fața locului. Sursa citată de ziar a declarat că Tsang a avut marți un rezultat negativ la testul COVID.
 
În prezent, Hong Kong le cere tuturor călătorilor veniți din străinătate să stea timp de 10 zile în carantină la un hotel desemnat, pe cheltuiala lor.

Cariera lui Kenneth Tsang pe ecran a început pe când acesta era adolescent, cu apariții în The Feud (1955) și Who Isn't Romantic? (1956). În anii 1960, ajunsese să obțină numeroase roluri principale într-o varietate de filme polițiste și filme clasice de kung fu. Mai târziu, printre rolurile importante s-au numărat cele din A Better Tomorrow (1986) și A Better Tomorrow 2 (1987) regizate de John Woo, precum și cele alături de Chow Yun-fat și Leslie Cheung în Once a Thief (1991). A debutat apoi la Hollywood în The Replacement Killers (1998) al lui Chow Tun-fat, continuând să joace în Rush Hour 2 al lui Jackie Chan și în Die Another Day (2002), din seria James Bond, precum și în multe alte filme din Hong Kong și din SUA.
 
Împreună cu Jackie Chan. Sursa: Facebook