ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Mihai Călin, unul dintre actorii valului  #Rezist, ieșind în stradă alături de Tudor Chirilă,  Victor Rebengiuc și Marius Manole pentru a susține protestele magistraților față de ordonanța care modifica legile justiției,  a lansat un atac dur la adresa directorului Teatrului Național București. Călin a declarat la Digi 24 că  directorul TNB,  Ion Caramitru, conduce dictatorial, autocrat instituția, că a folosit în interes personal o mare parte din resursele teatrului, iar oamenilor le este frică să vorbească pentru că se tem de el „ca de cancer”, scrie G4Media.

„Din punctul meu de vedere și al conducerii sindicatului actorilor, dl Ion Caramitru, managerul general al Teatrului Național, care acum încearcă să facă ceva, să obțină fonduri, să deblocheze, dumnealui în ultimii ani a folosit foarte mult în interes propriu, personal o mare parte din activitatea teatrului. A condus în mod dictatorial, în mod autocrat, folosind o mare parte din resursele teatrului pentru propriul avantaj financiar. Mare parte din spectacole sunt regizat și jucate de dumnealui”, a afirmat Mihai Călin.

„Iar dl Caramitru pe fiecare spectacol regizat sau în care joacă ia 10% din încasări. Iar în 2018 din 120 de spectacole jucate la Sala Mare 66 sunt regizate sau/și jucate de dl Ion Caramitru, în condițiile în care regizează foarte mult, el fiind – a și spus – în materie de regie mai puțin performant”, a susținut Mihai Călin.

Alături de Victor Rebengiuc, Mihai Șora, Marius Manole, Tudor Chirilă, Oana Pellea, Mihai Călin este unul dintre protestatarii din Piața Victoriei. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews