ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul actor care îl interpretează pe Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, Mike Heslin, a murit la doar 30 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de către partenerul homosexual al actorului, Nicolas James Wilson, cel care a spus că medicii nu au nicio explicație pentru deces. În urmă cu doar 6 luni, Mike Heslin se „căsătorise” cu Nicolae James Wilson.

„Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicație cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a scris el în postare. Cei doi se vaccinaseră Covid împreună în aprilie 2021, potrivit unei postări de pe X a actualului decedat.

Mike Heslin a devenit celebru pentru rolul Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, în care juca alături de Zoe Saldana și Nicole Kidman. El a apărut și în alte seriale, ca „The Influencers”, „Younger” sau „7 Deadly Sins”, iar recent în fimul „The Holiday Proposal Plan” din 2023, mai amintește site-ul Știripesurse.