ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Remus Mărgineanu a încetat din viața pământească la vârsta de 84 de ani. Cunoscut de publicul din România pentru activitatea sa pe scena de teatru, dar și din peste 30 de filme, lui Remus Mărgineanu i se datorează înființarea școlii de teatru din Craiova, după cum au scris duminică seară Teatrul Național din Craiova și pagina CLV Film.

Pe lângă piesele în care a jucat la Teatrul Național Craiova, actorul este cunoscut și din filme precum „Buzduganul cu trei peceți” (1977), „Vlad Țepeș” (1979), „Vacanță tragică” (1979), „Drumul oaselor” (1980), „Imposibila iubire” (1984) ș.a.. Remus Mărgineanu s-a născut la 22 martie 1938 la Cugir, județul Alba.

 

ActiveNews vă oferă, IN MEMORIAM, filmul excepțional ȚAPINARII (1982), realizat de Ioan Cărmăzan, după un scenariu de Radu Aneste Petrescu și Ioan Cărmăzan, cu muzica lui Dorin Liviu Zaharia și în rolurile principale Mariana Buruiană, Șerban Ionescu și Remus Mărgineanu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

VIDEO: