ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Richard Gere a fost spitalizat peste noapte din cauza unei pneumonii, în timp ce se afla în vacanță cu familia sa în Mexic, informează New York Post.

Actorul, în vârstă de 73 de ani, s-a îmbolnăvit în timp ce se afla într-o călătorie în această săptămână cu soția și copiii pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a acesteia, a relatat sâmbătă TMZ. 

Înainte de a pleca în vacanța lor, Gere a dezvoltat o tuse puternică, care s-a agravat în timp ce se afla în Mexic, potrivit publicației.

Starul din "Pretty Woman" s-a internat în cele din urmă într-un spital unde a fost diagnosticat cu pneumonie. După ce a rămas în spital peste noapte, Gere a fost externat a doua zi și i s-au prescris antibiotice.

Nu se știe unde a avut loc spitalizarea lui Gere, dar acesta se recuperează în prezent în acest weekend, în timp ce se află încă în vacanță în Mexic, iar starea lui se îmbunătățește, potrivit TMZ.
 
Richard Gere se află pe lista actorilor vaccinați anticovid, alături Eva Longoria, Anne Hathaway, Debbie Allen, Peter Dinklage, Richard Gere, Connie Britton și alte personalități de la Hollywood, potrivit Variety.