ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Jay Pickett a murit la vârsta de 60 de ani, în timp ce se afla pe platoul de filmare pentru un western care se turna în statul său natal, Idaho, informează BBC News.

Starul, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din telenovelele americane „General Hospital” și „Port Charles”, dar și pentru aparițiile ca invitat în seriale precum „Neveste disperate”, „Dexter” și „NCIS: Los Angeles”, a suferit un presupus atac de cord în timp ce filma „Treasure Valley”, pe care l-a scris și în care era protagonist. 

Jim Heffel, colegul său actor și producător, a declarat că acesta „a murit stând pe cal, pregătindu-se să prindă un taur”.

Scriind pe Facebook, el l-a descris pe Pickett ca pe „un adevărat cowboy”.

„Jay Pickett a decis să plece la Ceruri”, a scris el. „Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană minunată”.

Pickett interpreta în acest film, la care era și coproducător, rolul unui cowboy în căutarea fiicei sale pierdute de mult timp.

Colegul său de producție, Travis Mills, a postat: „Nu există o explicație oficială pentru cauza morții sale, dar se pare că a fost un atac de cord.”

„Toți cei prezenți au încercat din răsputeri să îl țină în viață”, a continuat el. „Inimile ne sunt frânte și suntem îndurerați pentru familia sa, care este atât de devastată de această tragedie șocantă.”

„Făcea ceea ce îi plăcea: să joace, să călărească, să facă filme. Și a fost extraordinar.”

Pickett lasă în urmă o soție îndoliată și pe cei trei copii ai săi.
 
Și starul din „Better Call Saul”, Bob Odenkirk, un susținător înflăcărat al „vaccinurilor” Covid, injectat în luna martie cu serul de la Pfizer, s-a prăbușit pe platoul de filmare

Starul din „Better Call Saul”, Bob Odenkirk, a trebuit să fie transportat de urgență la spital după ce s-a prăbușit marțea trecută pe platou în timp ce filma serialul său de succes. Din fericire, viața actorului a putut fi salvată.

Actorul în vârstă de 58 de ani a fost un susținător al serului experimental Covid, lăudându-se public că a făcut vaccinul și îndemnându-i și pe alții să se vaccineze, potrivit publicației Right Edition.

El a făcut chiar și un anunț de interes public în numele Big Pharma, îndemnându-i pe fanii serialului „Better Call Saul” să se programeze pentru vaccinare.

„Ne-a venit și nouă rândul... și iată-ne aici, fericiți că am primit primul nostru vaccin de la Pfizer. Până acum nu ne doare deloc, poate doar un pic”, declara Odenkirk în martie.

„Așa că suntem foarte fericiți și mândri să facem vaccinul astăzi și sperăm ca oricine vede această filmare astăzi să vină aici sau să se înscrie, dacă nu a făcut-o deja”, a adăugat el.

Videoclipul respectiv poate fi văzut aici:
 
 
Din păcate, nu avem un videoclip și cu momentul în care Odenkirk s-a prăbușit pe platoul de filmare. Așa ceva nu face rating și, mai ales, profituri pentru companiile interesate.