ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul american Jonathan Jackson, convertit la Ortodoxie, este invitat la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Județul Vaslui (ITOV), eveniment organizat de Episcopia Hușilor. El va susține o conferință cu intrare liberă intitulată „Identitate virtuală versus identitate reală. Pericol, nepăsare sau stare de fapt?”, transmite Basilica.

Întâlnirea are loc sâmbătă, 27 august, și are un program complex, la a cărui bună desfășurare contribuie aproximativ 100 de voluntari. Activitățile se vor desfășura în prezența Episcopului Hușilor.

Program

07:00     Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Vaslui
Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie

10:30     Parcul Copou din Vaslui
Deschiderea oficială ITOV 2022 și conferința lui Jonathan Jackson, care va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Episcopiei Hușilor.

14:00     Parcul Copou
Ateliere de comunicare bazate pe tema conferinței susținute de invitatul american

17:00     Parcul Copou

  • Spectacol tradițional susținut de solistele Teodora Panainte,  Raluca Radu, Viviana Bulugu și Grupul Ecou
  • Cuvânt final al Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor
  • Marșul Tineretului pe traseul Parcul Copou – Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Bulevardul „Ștefan cel Mare” – Crucea Gării – Sensul giratoriu OMV – Sala Sporturilor.

Evenimentul, ajuns la a IV-a ediție, este organizat de Episcopia Hușilor și Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.

Câștigător a cinci premii Emmy pentru interpretarea din serialul „General Hospital”, cunoscut și pentru rolurile pe care le-a avut în alte filmele „Nashville”, „Tuck Everlasting” și „Insomnia” (unde a jucat alături de Al Pacino și Robin Williams), Jonathan Jackson s-a convertit la Ortodoxie în urmă cu un deceniu.