ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentatorul și actorul spaniol, Rafa Taibo, trăiește zile dificile în urma unor complicații de sănătate care au început, spune el, după administrarea vaccinului împotriva Covid-19, potrivit El Nuevo Dia .

Prin intermediul rețelelor sale de socializare, el a distribuit mai multe videoclipuri în care și-a făcut cunoscută situația. Într-una dintre ele a precizat că intenția sa nu este de a genera controverse în jurul vaccinului, ci de a transmite experiența sa personală. 

Ulterior, el a mulțumit tuturor oamenilor cu suflet mare care și-au făcut timp să comunice cu spitalul pentru a afla despre starea sa de sănătate.

Începând de ieri seară, prezentatorul se afla la Clinica din Bogota. Apoi a fost transferat la Clinica Reina Sofia. 

”Oricât de mult m-aș afla în mizerie, sunt un om foarte, foarte norocos. În timp ce stau întins aici, transpirat și tremurând, cine îmi vine în minte sunt miile de oameni care nu au resurse sau care sunt singuri și care trebuie să treacă prin această circumstanță dureroasă și terifiantă din cea mai absolută nesiguranță, din neputința lipsei de resurse sau din angoasa zdrobitoare a singurătății.
Asta este ceea ce îmi frânge inima în mii de bucăți”, a transmis Taibo pe contul lui de Instagram.
VIDEO de la Starea de Libertate, AICI: