ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Carmen Tănase a anunțat marți la Antena3 că a refuzat să participe la o filmare din cauză că nu acceptă să îi fie condiționată libertatea de întrunire de testarea sau vaccinarea Covid. De asemenea, actrița a spus la România TV că nu se va injecta cu serurile experimentale Covid cel puțin până în 2023, când se încheie faza a treia a studiilor clinice privind siguranța acestor noi produse.

Despre condiționarea participării la evenimente de statusul sanitar, Carmen Tănase a spus că preferă să refuze invitația decât să fie supusă unor proceduri invazive.

„Nu mă duc. Aștept să se termine această descreierare. Nu știu cât va dura. Orice demență și orice deviație din istorie, la un moment dat s-a terminat. Deocamdată nu este legal să ți se interzică absolut nimic. Când va fi legal, vom discuta atunci”, a răspuns Carmen Tănase, în exclusivitate la Antena 3
 
Cu o replică mai devreme, realizatoarea Maria Coman, încercând s-o facă pe actriță să conștientizeze totalitatea consecințelor nefaste la care s-ar putea expune cu o asemenea atitudine, i l-a dat de (contra)exemplu pe medicul Răzvan Constantinescu, sugerându-i că ar putea ajunge ca el: „Te temi că medicul Răzvan Constantinescu își va pierde locul de muncă de la universitate, la toamnă?”.
 
Carmen Tănase a pasat „mingea” înapoi cu eleganță: 

„Eu cred că dl. dr. Răzvan Constantinescu nu se teme. Dânsul nu se teme. A demonstat că nu se teme în general de nimic, în afară de Dumnezeu. Deci nu am de ce să mă tem, pentru că dânsul știe foarte bine să își poarte singur de grijă. Eu îl respect, îl apreciez, îl urmăresc - și cam atât am de spus despre asta”, a conchis actrița.
 
 
Ulterior, ea a declarat la România TV că nu se grăbește la vaccinare din cauză că noile seruri Covid sunt încă în perioada de testare și are îndoieli privind eficacitatea acestora.

„Nu, eu cred... Sunt un om vaccinat, mi-am vaccinat băiatul când era mic, nu sunt deloc antivaccinistă. Dar am citit și eu... Nu mai fac așa, la vârsta mea, nu mai fac lucruri numai pentru că trebuie făcute sau pentru că mi le spune cineva. Am căpătat exercițiul ăsta de a mă informa. Am înțeles și eu cam cum se produc vaccinurile, cam în cât timp, cum trebuie urmărită populația care este în teste, câți ani trebuie... și consider că acest vaccin nu a trecut încă testul timpului. Ca atare, nu doresc să mă expun acestui risc - pentru că este un risc. Orice s-ar spune, este un risc! Și eu, personal, nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil, când se va încheia acest studiu, pentru că este un studiu, și anume în 2023 când se va încheia el și se vor trage niște concluzii este foarte posibil să spun Da, acum vreau să mă vaccinez pentru că sunt convinsă! Deocamdată, nu sunt convinsă cu acest vaccin - nu cu alte vaccinuri!”, a precizat actrița Carmen Tănase, răspunzând întrebării jurnalistului Victor Ciutacu dacă nu se vaccinează pentru că nu crede în vaccinuri sau dintr-un sentiment de frondă față de abuzurile autorităților pandemice.
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews