ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Bună, blândă, delicată. Așa o vom păstra, în gânduri și în inimă, pe Cristina CARAGEA, colega noastră de scenă peste viața căreia s-a tras ultima cortină, mult prea devreme. La ceas de tristețe, echipa Teatrului „Alexandru Davila” deapănă amintiri, răsfoiește albumul cu fotografii și se roagă pentru sufletul Cristinei” au anunțat colegii din teatru.

Cu sensibilitatea sa artistică, Cristian Caragea a dat viață multor personaje care i-au adus admirația și aplauzele publicului. Avea 50 de ani.

A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Hyperion în anul 1995, la clasa maestrului Ion Cojar. Timp de doi ani a fost parte din proiectul „Danaidele”, condus de regizorul Liviu Purcărete, informează Universul Argeșean.

În anul 1997, în urma examenului susținut, a devenit actriță a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești.
Spectatorii au admirat-o și au aplaudat-o în spectacolele: „Bădăranii”, „Gaițele”, „Căsătoria”, „Legat în lanțuri”, „Patriotica Română”, „Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, „Leonce și Lena”, „Trilogia Vilegiaturii”, „Burghezul gentilom”, „Stele pe cerul dimineții”, „Soacra cu trei nurori”, „Cumetrele”, „Proful de franceză”, etc.

„Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis echipa teatrului  pe Facebook.

În iunie 2020, Teatrul din Pitești solicita purtarea măștii și la teatrul de vară, în aer liber, invocând „măsurile de siguranță”:

 

 

 

VIDEO Argeș Tv: