Mult îndrăgita acriță Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență la secția de chirurgie a spitalului din Piatra Neamț. Din primele informații, actrița are probleme serioase de sănătate și a fost supusă mai multor investigații medicale.


Sâmbăta trecută, îndrăgita actriță a fost adusă cu ambulanța la spital și a fost internată la secția de reanimare. Între timp, starea acesteia s-a îmbunătățit și, de marți, a fost transferată la secția de chirurgie, fiind sub îngrijirile șefului secției, doctorul Iosif Koszeghi.

Draga Olteanu Matei a declarat, pentru AGERPRES, că evoluția stării sale de sănătate este bună și speră ca săptămâna viitoare să fie externată.

„Mă simt mai bine acum. Zilnic mi se iau analize, sunt o mulțime de cadre medicale care au grijă de mine și le mulțumesc din suflet pentru asta. Sper ca săptămâna viitoare să mă externeze", a spus Draga Olteanu Matei.

Actrița este internată într-o rezervă a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și, începând de miercuri, primește vizite.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.