ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La ediția din acest an a Marșului pentru Viață, care s-a desfășurat exclusiv online din cauza restricțiilor legate de coronavirus, actrița Ioana Picoș a interpretat mai multe piese muzicale, dintre care una dedicată medicului român Camelia Smicală, care a crescut singură trei copii. De câțiva ani, doi dintre aceștia, Maria și Mihai, sunt ținuți în mod abuziv în centrele de copii din Finlanda, în timp ce statul român pretinde că nu are cum interveni, informează Știri pentru Viață.

„Melodia aceasta este pentru toate femeile și pentru toate mamele în general, dar în special pentru mamele singure”, a spus Ioana Picoș. „Pentru mamele care sunt eroine, pentru mamele care se luptă pentru viața lor, pentru viața copiilor lor, pentru a reuși și pentru a face tot ceea ce pot ele mai bine”.

„Și, dacă mă gândesc la o persoană, la o astfel de femeie, care, din punctul meu de vedere, ar trebui să fie pusă acolo, sus de tot, și care sper că ne privește, acea femeie este Camelia Smicală”, a mărturisit duminică artista pro-viață, în cadrul evenimentului transmis live pe pagina de social media Marșul pentru Viață București. 

„Camelia, melodia aceasta este în primul rând pentru tine! Toți cei care suntem pro-viață îți suntem alături… Nu te-am uitat și nu te vom uita”, a transmis actrița.

„Maria și Mihai, suntem cu gândul la voi. Această melodie este pentru toate mamele eroine. Toate mamele sunt eroine, dar mamele singure, din punctul meu de vedere, au nevoie de și mai mult sprijin și au tot respectul meu… Indiferent ce se întâmplă, mamele se ridică întotdeauna și luptă până la final”, a mai spus Ioana Picoș.

Într-o postare pe contul personal de social media, Camelia Smicală i-a mulțumit din suflet pentru acest emoționant gest.