ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stephanie Bissonnette, vedeta musicalului  Mean Girls the Musical, a murit la vârsta de 32 de ani, a confirmat producția, potrivit Irish Mirror.

Stephanie, care era și profesoară de dans și coregrafă, a jucat rolul lui Dawn Schweitzer în spectacolul de succes de pe Broadway.

Moartea ei a fost anunțată printr-o declarație pe pagina de Twitter a producției, care sună astfel: "Inimile noastre sunt frânte, în timp ce comunitatea Mean Girls deplânge pierderea lui Stephanie Bissonnette.

"Originalul nostru Dawn Schweitzer, Stephanie a făcut parte din trupa noastră de pe Broadway de la prima noastră reprezentație până la ultima".

Acesta a continuat: "Ea a umplut teatrul nostru cu râsul și prietenia ei, ne-a inspirat cu spiritul ei de luptă și curajul ei și a onorat scena noastră cu cel mai feroce talent pe care Broadway-ul l-a cunoscut vreodată.
 
Stephanie Bissonnette played Dawn Schweitzer in Mean Girls the Musical

"Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia, prietenii și întreaga comunitate Mean Girls în aceste momente, alături de familia și prietenii lui Stephanie. Ne va lipsi profund și îi încurajăm pe toți să facă ceva ce le place astăzi în onoarea lui Stephanie."

Deocamdată nu a fost confirmată cauza morții. Stephanie a fost diagnosticată cu meduloblastom, o tumoare canceroasă pe creier, în 2019.

Ea a fost operată în luna februarie a aceluiași an și a revenit la rolul ei în emisiune în octombrie, după radioterapie și recuperare, relatează SurvivorNet.

După aflarea veștii morții ei, fanii au luat, de asemenea, pe rețelele de socializare pentru a-și împărtăși propriile mesaje. Un utilizator Twitter a scris: "Întristat să aud pierderea lui Stephanie Bissonnette, care a jucat și a făcut coregrafia pentru Mean Girls de pe Broadway. Transmitem dragoste familiei și prietenilor ei".

Un altul a spus: "Nu, nu, nu: "M-am trezit cu vestea că Stephanie Bissonnette a murit. Oh, Doamne. Am avut privilegiul de a interacționa cu ea o dată. Era atât de amabilă și umilă. Mean Girls mi-a fost alături atunci când am avut cu adevărat nevoie, iar Stephanie a fost o parte importantă din asta. A luptat atât de mult. La naiba cu cancerul. Odihnește-te în pace."