ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Respingerea de către plenul Camerei Deputaților a cererii DNA pentru încuviințarea arestării lui Mădălin Voicu se datorează, între altele, simpatiei de care se bucură deputatul, iar aceasta nu poate fi sancționată, consideră președintele PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă social-democrații "au votat cu simpatie", Dragnea crede că "asta a contat". "Astăzi, de dimineață, discutând cu unii colegi de-ai voștri la Senat, chiar asta mi-au spus că, din ce au simțit, din ce au vorbit cu colegii mei, a existat o oarecare simpatie și se pare că asta a contat", a spus președintele PSD, citat de Agerpres.

"Nu poate fi sancționată, chiar nu poate fi sancționată și nu există un vot cu nume și prenume totuți", a completat el, întrebat dacă simpatia poate fi sancționată.

Plenul Camerei Deputaților a respins, miercuri, cererea DNA pentru încuviințarea arestării deputatului Mădălin Voicu. S-au înregistrat 103 voturi pentru și 158 împotrivă.

Potrivit DNA, Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și de spălare de bani, toate în formă continuată.