ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionel Trandafir ne oferă un nou documentar video tradus pentru cititorii noștri și nu numai (prima parte): „"Oppenheimer" face parte din spiritul cultural al momentului și primește multă atenție din partea mașinăriei mediatice. Dar ce se omite în ultima piesă de revizionism istoric de la Hollywood?

Noul film al lui Christopher Nolan ”Oppenheimer” pare să-l umanizeze pe J. Robert Oppenheimer ca pe un geniu eclectic care a fost bântuit de consecințele profunde ale armei pe care a creat-o.Cu toate acestea, o altă poveste se ascunde sub #Oppenheimer.

O poveste secretă.

Una în care oamenii de știință din cadrul Proiectului Manhattan efectuau experimente medicale clandestine pe cetățeni americani nevinovați și neștiutori.Adevărata poveste este că, în timp ce Statele Unite conduceau urmărirea penală a criminalilor de război naziști, oamenii de știință din cadrul Proiectului Manhattan injectau în secret cetățenilor americani doze letale de plutoniu, fără ca subiecții să știe sau să își dea consimțământul.Dacă Proiectul Manhattan a fost menit să protejeze America, de ce oamenii săi de știință ar fi injectat civili americani cu material radioactiv?

Christopher Nolan descrie "Oppenheimer" ca fiind "un film de groază", afirmând că filmul va lăsa spectatorul să contemple întrebări întunecate și tulburătoare.

Informațiile din "Adevărul despre Oppenheimer" vă vor lăsa dezgustați.”

Traducere și subtitrare în română : Ionel Trandafir

VIDEO MAI SUS (PRIMA PARTE)

Vedeți și VIDEO NOU: BOALA NEVĂZUTĂ - Documentar despre "Efectele adverse minore și rare". Tradus în română de Ionel Trandafir