ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Ion Cristoiu l-a intervievat pe Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie pentru AlephNews. A doua zi, după ce au reacționat și vuvuzelele cunoscute, a avut și câteva comentarii pe marginea acestui interviu, în Jurnalul său TV, în care oferă, în avanpremieră, și secvențe dintr-un film documentar despre 13 - 15 iunie 1990 realizat de postul deținut de Adrian Sârbu - cu imagini realizate de colegii mei de presă din 1990 de la redacția Glasul a Ligii Studenților din Universitatea din București, care dețin și azi copyright-ul asupra lor, potrivit Legii. Preluăm ambele transmisii de la Ion Cristoiu TV:

PS: În urma unei notificări nesimțite a AlephNews am renunțat la semnalarea scrisă a principalelor idei ale interviului care fuseseră preluate de la postul în cauză cu menționarea prin hyperlink în două rânduri.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews