ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Adina Alberts a fost prezentă marți seara, la postul RomâniaTV, unde a vorbit despre eficiența vaccinurilor AstraZeneca, potrivit știripesurse.ro.

Alberts s-a raportat la informațiile publicate de Agenția Europeană pentru Medicamente conform cărora vaccinul  AstraZeneca ar avea legătură cu noile cazuri de tromboză apărute după administrarea acestuia.

„Am fost convocata de Colegiul Medicilor pentru niste opinii postate pe pagina mea de Facebook. Eu am descris la un moment dat, pur teoretic, mecanismele acestor trei vaccinuri. La vremea aceea nu se incepuse încă vaccinarea cu AstraZeneca în UE, doar in Anglia era in stadiu incipient, deci nu aveai cum sa stii ce se intampla. Daca s-ar fi stiut, n-ar mai fi venit nimeni sa se vaccineze. Astfel de riscuri sunt trecute si in prospectele vaccinurilor Pfeizer si Moderna. Eu am facut mereu mari eforturi sa prezint public aceste riscuri, dar am fost mereu blocata si discreditata, pentru ca, asa cum am spus, daca s-ar fi aflat, nu ar mai fi venit nimeni sa se vaccineze.”, precizează Adina Alberts, citată de știripesurse.

Medicul a declarat că „Nu doar medicii sunt in prag de burnout, ci toti, indus de situatia pe care o traim. Exact pe sablonul intamplarilor de cand a murit Cornelia Catanga, cand au inceput manipularile cum ca invermectina, ca sunt vinovata eu si alte manipulari. Se utilizeaza orice situatie nefericita pentru a manipula categoriile foarte sensibile de cetateni”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews