ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O analiză a dr. Joseph Mercola, publicată pe site-ul Technocracy News, avertizează asupra pericolului pe care „vaccinurile” Covid îl prezintă pentru sistemul imunitar, precum și asupra afirmației false potrivit căreia injectarea cu mai multe doze va grăbi sfârșitul pandemiei. Am tradus, pentru cititorii ActiveNews, fragmentele cele mai importante din articolul dr. Mercola.
 
SUMAR DE IDEI:
 
> Injecțiile COVID reprogramează sistemul imunitar, făcându-l să răspundă într-un mod disfuncțional. Pe lângă creșterea vulnerabilității la infecții, acest lucru poate duce, de asemenea, la boli autoimune și cancer

> O lucrare publicată la începutul lunii mai 2021 a arătat că injecția COVID de la Pfizer/BioNTech „reprogramează atât răspunsurile imunitare adaptative, cât și cele înnăscute”, ducând la distrugerea imunității

> S-a demonstrat că antigenii din vaccinuri provoacă anomalii în sistemul imunitar, care pot crește riscul de boli autoimune
 
> Vaccinurile care nu oferă protecție completă pot declanșa, de asemenea, apariția unor viruși mai periculoși, iar injecțiile COVID sunt unele dintre cele mai puțin sigure „vaccinuri” create vreodată.

> Potrivit autorităților sanitare, varianta Omicron, care ocolește vaccinurile, necesită o a treia injecție COVID, însă această recomandare nu va face decât să perpetueze mutația.

O mulțime de experți medicali, oameni de știință sau studii publicate avertizează acum că injecțiile COVID reprogramează sistemul imunitar, făcându-l să răspundă anormal. Pe lângă creșterea vulnerabilității la infecții, acest fapt poate duce, de asemenea, la boli autoimune și cancer.
 
Injecția Pfizer reprogramează ambele ramuri ale sistemului imunitar
 
Un studiu publicat la data de 6 mai 2021 în versiune pre-print pe serverul medRxiv a arătat că injecția COVID de la Pfizer/BioNTech „reprogramează atât răspunsurile imune adaptative, cât și pe cele înnăscute”, ducând la distrugerea imunității. 
 
Deși au afirmat despre acest ser Covid că „induce o imunitate umorală și celulară eficientă împotriva mai multor variante ale SARS-CoV-2”, autorii studiului au constatat că injecția „a crescut producția de citokine inflamatorii de către celulele imunitare înnăscute, ca urmare a stimulării atât cu stimuli specifici (SARS-CoV-2), cât și nespecifici (virali, fungici și bacterieni)”.
 
Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un compromis oribil. Deși este posibil să obțineți o anumită protecție împotriva SARS-CoV-2 și a variantelor sale, vă slăbiți funcția imunitară generală, ceea ce deschide larg calea spre tot felul de alte probleme de sănătate, de la infecții bacteriene, fungice și virale la cancer și autoimunitate.
 
După injecție, celulele imune înnăscute au manifestat un răspuns semnificativ mai scăzut la liganzii receptorilor de tip toll 4, 7 și 8 (TLR4, TLR7, TLR8), în timp ce răspunsurile citokinelor induse de ciuperci au fost mai puternice. Potrivit autorilor, anomaliile la nivelul TLR7 au fost legate anterior de o vulnerabilitate crescută la COVID-19 în rândul bărbaților tineri.
 
Persoanele „complet vaccinate”, după ce li s-au administrat două doze de injecție Pfizer, au produs, de asemenea, mult mai puțin interferon în urma stimulării, iar acest lucru poate împiedica răspunsul imunitar inițial înnăscut împotriva virusului.
 
Vaccinările repetate și riscul de autoimunitate

Infecțiile patogene și cancerul sunt doar două rezultate potențiale ale acestui tip de reprogramare. Cercetări anterioare, de exemplu, au legat apariția anomaliilor de la nivelul sistemului imunitar de un risc mai ridicat de boli autoimune. Mai mult, s-a demonstrat că antigenii din vaccinuri, în special, pot induce acest tip de disfuncție a sistemului imunitar. Potrivit studiului menționat:
 
„Vaccinarea repetată cu antigen provoacă autoimunitate sistemică la șoareci care, altfel, nu sunt predispuși la boli autoimune spontane. Suprastimularea celulelor T CD4+ a dus la dezvoltarea celulei T CD4+ inducătoare de autoanticorpi (aiCD4+ T), care a suferit o modificare a receptorilor celulelor T și a devenit capabilă să inducă autoanticorpi.”
 
Vaccinurile COVID pot provoca, de asemenea, variante mai periculoase

Știm de mult timp că vaccinurile care nu oferă protecție completă pot declanșa evoluția unor virusuri mai periculoase. Până acum, variantele SARS-CoV-2 au suferit mutații în versiuni mai puțin periculoase, dar riscul ca vaccinurile COVID să creeze un „monstru” rămâne în continuare.
 
 
Într-un articol din 9 februarie 2021, publicația NPR a evidențiat acest risc, afirmând că „vaccinurile ar putea favoriza evoluția mai multor mutanți COVID-19”. Potrivit corespondentului științific al NPR, Richard Harris, „virusul suferă mereu mutații. Și dacă se întâmplă ca unul să producă o mutație care îl face mai puțin vulnerabil la vaccin, acel virus poate, pur și simplu, să se multiplice la un individ vaccinat”.

Varianta Omicron pare să aibă o rezistență notabilă în fața anticorpilor produși de injecțiile COVID inițiale, motiv pentru care cazurile de infectare cu Omicron sunt observate mai ales la persoane care au făcut aceste injecții.
 
De asemenea, s-a constatat că persoanele care au fost vaccinate cu una sau mai multe doze de COVID au o încărcătură virală mai mare decât cele nevaccinate, iar Israelul (care pare să aibă cea mai bună monitorizare) raportează că cele mai grave cazuri de COVID se înregistrează la cei care sunt complet vaccinați.
 
Vaccinurile COVID își pierd eficacitatea în doar câteva luni. Două doze nu sunt de ajuns

Un studiu din New England Journal of Medicine, publicat pe 9 decembrie 2021, confirmă, de asemenea, că orice protecție s-ar putea obține de la injecția COVID de la Pfizer este de scurtă durată.
 
La începutul acestui an, producătorii de vaccinuri și autoritățile sanitare au declarat că vaccinurile au o eficacitate de aproximativ 95% și că, dacă un număr suficient de oameni se vor injecta, se va reveni la normalitate. Acum știm că aceasta a fost o promisiune falsă. Ținta a fost mutată din nou odată cu apariția variantelor Delta și apoi Omicron, pentru care ni se spune acum că avem nevoie de un al treilea rapel.
 
Obișnuiți-vă cu rapelurile, spune Fauci
 
Când, la mijlocul lunii decembrie 2021, dr. Anthony Fauci a fost întrebat dacă americanii ar trebui să se aștepte la rapeluri anuale împotriva COVID, el a răspuns afirmativ, spunând că americanii vor trebui „pur și simplu să se obișnuiască” cu ideea de a face câte un rapel la intervale de timp regulate. Deci, în esență, Fauci vrea să credem că neinjectarea cu rapeluri este motivul pentru care „pandemia” de COVID-19 continuă.
 
În mod clar, nu despre asta este vorba. Adevăratul motiv pentru care COVID este încă o problemă este faptul că Fauci și sistemul medical au suprimat tratamentele timpurii viabile. Dacă s-ar fi pus accent pe tratamentul timpuriu, COVID ar fi devenit rapid doar o amintire îndepărtată.
 
„Așa cum am prezis în urmă cu mai bine de un an, ne aflăm acum pe o bandă rulantă de injecții fără număr, iar fiecare doză implică riscul unor efecte secundare grave, incluzând chiar invaliditate permanentă și deces. Singura cale științifică de ieșire din acest experiment eșuat este să ne oprim. Gata cu rapelurile”, spune în încheiere dr. Joseph Mercola. 
 
Citiți aici analiza integrală, în original.