ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Joe Biden a creat o „Hartă a ezitării în privința vaccinurilor” folosind datele de recensământ din SUA pentru a-i ajuta pe activiștii pro-vaccin să identifice comitatele în care locuiesc persoanele care nu doresc să se vaccineze, informează The National File.
 
Inițiativa „We Can Do This” a regimului Biden (care seamănă izbitor cu sloganul de campanie a lui Barak Obama, Yes we can - n.r.), derulată de Ministerul Sănătății și Serviciilor Umane (HHS), urmărește să încurajeze activiștii din întreaga țară să promoveze serurile experimentale Covid în rândul concetățenilor lor americani. Acum, activiștii se pot uita la o hartă a „ezitării față de vaccinuri”, structurată pe coduri de culoare care prezintă ratele de ezitare privind vaccinurile și datele demografice rasiale pe comitate. VEZI HARTA:
 
 
„Harta prezintă estimările privind ezitarea față de vaccinarea COVID-19 pe comitate, plus date suplimentare care să vă ajute să înțelegeți zonele vizate. Faceți zoom pe o zonă și dați click pe un comitat pentru a vedea informațiile”, potrivit site-ului HHS pe care este prezentată harta.

Kamala Harris folosește programul „We Can Do This" pentru a-i instrui pe activiștii pro-vaccinare cum să meargă din ușă în ușă să facă reclamă injectării cu serurile experimentale Covid. Iată câteva fragmente din transcrierea unui discurs recent al acesteia în timpul unei vizite în Atlanta, din cadrul unui turneu pro-vaccinare, oferite de publicația Zero Hedge:

„Dacă bați la ușă și cineva spune că nu are timp să se vaccineze - pentru că oamenii sunt ocupați; încearcă doar să ajungă cu bine la sfârșitul zilei - sau spun că farmaciile nu sunt niciodată deschise atunci când au ei timp, ei bine, hai să rezolvăm această problemă. Pentru că acum îi puteți anunța că farmaciile din toată țara noastră își țin ușile deschise 24 de ore în toate zilele de vineri din luna iunie, inclusiv astăzi.

Și dacă spun că nu pot lipsi de la serviciu? Ei bine, le puteți spune că există angajatori din întreaga țară care oferă timp liber plătit pentru ca angajații lor să se vaccineze. Alți oameni au nevoie de timp pentru a se recupera după ce se vaccinează, nu-i așa? Și poate că au nevoie pentru o perioadă scurtă de timp de puțin ajutor cu copiii lor. De aceea, am încheiat un parteneriat cu YMCA, cu KinderCare și cu Learning Care Group pentru a oferi servicii gratuite de îngrijire a copiilor atât pentru vaccinarea, cât și pentru recuperarea părinților.

S-ar putea să întâlniți oameni - în timp ce vorbiți și bateți la ușă - care ar putea spune: „Nu am mașină.” sau „Nu există transport public sau autobuz care să treacă pe lângă casa mea.”. Și au dreptate. Cum ne putem aștepta ca ei să ajungă la un loc de vaccinare? Ei bine, acum, ca parte a soluției, companiile de partajare a călătoriei (ride sharing) oferă curse gratuite către și de la centrele de vaccinare...

Poate că una dintre cele mai puternice bariere pe care le întâmpinăm este problema informării și, în special, a dezinformării. Așa că trebuie să ne ocupăm de acest aspect. Și de aceea avem nevoie de voi în comunitate. Există oameni care nu sunt siguri în legătură cu vaccinarea. Aceștia pot pune la îndoială siguranța sau eficacitatea. Oare funcționează vaccinul? Și este posibil să fi auzit lucruri care nu sunt chiar adevărate. Așa că haideți să ne înarmăm cu adevărul pentru a-i înarma și pe ei cu adevărul. Putem spune cu încredere că vaccinurile sunt sigure - sunt sigure, sunt gratuite și sunt eficiente. Și acest lucru este important de spus - practic, fiecare persoană care se află în spital în acest moment bolnavă de COVID-19, unde familiile lor stau lângă pat, ținându-le de mână, aproape fiecare dintre aceste persoane este nevaccinată.”
 
De dragul adevărului, trebuie spus că și vaccinații pot face Covid-19 și chiar pot muri de această boală, e un lucru recunoscut de instituții oficiale. Remarcăm în discursul Kamalei un pronunțat caracter socialist - statul face totul, pune la dispoziție totul, gratuit doar ca să vă înlesnească vaccinarea. Și mai remarcăm aceeași miopie ca și a Guvernului Cîțu, care crede că prin consiliere și mituire se poate smulge consimțământul unui om hotărât să refuze vaccinarea. Pentru persoanele decise, insistența nu face decât să le întărească vehemența.