ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful cancelariei prezidențiale de la Kiev, Andri Ermak, susține că întreaga populație a Federației Ruse este responsabilă pentru războiul declanșat împotriva Ucrainei, informează Știripesurse.
 
"Nu există ruși buni, ruși răi. Astăzi, toți sunt responsabili. 100% din populația rusă este responsabilă pentru războiul din Ucraina" - a subliniat Ermak, într-un interviu acordat jurnalistului Dmitro Komarov.
 
În opinia șefului administrației președintelui Volodimir Zelenski, există criminali care trebuie să fie pe deplin răspunzători pentru crimele lor și există oameni care pur și simplu au rămas tăcuți, dar, din cauza tăcerii lor, a izbucnit războiul.

"După 24 februarie, nu mai poți fi și acolo, și dincolo. Lumea este împărțită în bine și în rău. Este foarte important ca fiecare soldat rus care vine pe pământul ucrainean să știe că soția sa, copiii săi și familia sa trebuie fie persona non-grata în țările civilizate" - a adăugat Andri Ermak. Anterior, șeful Administra Prezidențiale de la Kiev a declarat că tuturor cetățenilor ruși ar trebui să le fie interzisă intrarea în țările europene.

"Sancțiunile trebuie să fie dure, astfel încât fiecare dintre ei să simtă prețul războiului" - a scris Ermak pe contul său de Telegram.