ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un adolescent din Utah a fost internat în spital cu 3 cheaguri de sânge la nivelul creierului, dezvoltate după ce i s-a administrat prima doză a serului Covid produs de Pfizer, relatează The Defender

Everest Romney, în vârstă de 17 ani, a făcut „vaccinul” pe 21 aprilie, iar a doua zi a început să aibă dureri cervicale, febră și dureri puternice de cap. Mama lui, Cherie Romney, a spus că, inițial, medicul pediatru al fiului ei nu a luat în serios simptomele, punându-le pe seama unei întinderi musculare la nivelul gâtului. Însă ea era convinsă că era vorba despre altceva, potrivit relatării ABC4 News.

După mai mult de o săptămână cu aceste simptome, asociate cu incapacitatea de a-și mișca liber gâtul, familia a primit acest diagnostic: două cheaguri de sânge în interiorul creierului și unul în apropierea lui. 

„Nu m-aș fi așteptat la așa ceva într-un milion de ani”, a spus Romney. „Lucrul cel mai rău este să vină doctorul să-ți spună: ‘Ei bine, i-am descoperit două cheaguri de sânge în creier.’ Dar lucrul care mă apasă cel mai tare este că eu l-am lăsat să se vaccineze. Era sănătos și bine înainte. Nu poți decât să îți pui niște semne de întrebare atunci când totul începe să meargă prost.”

Everest a ieșit de la Terapie Intensivă pe 5 mai, dar mai are mult până să se recupereze. Mama lui a spus că încă nu se știe cât va trebui să rămână internat în spital. „Am avut nevoie de o minune, încă avem. Dar noi credem în minuni,” a adăugat ea.