ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O adolescentă de 17 ani spitalizată cu sindromul Guillain-Barré (GBS) - o afecțiune pe care a dezvoltat-o după ce a primit un vaccin COVID - a declarat că este recunoscătoare că nu este paralizată și nu a murit, relatează The Defender.

Shelby Allen, care locuiește în Dyer County, Tennessee, a declarat că a început să acuze dureri de spate și furnicături în brațe în urmă cu câteva săptămâni, la o nuntă. Simptomele sale au progresat până când s-a trezit că nu-și mai simte brațele și picioarele în timp ce juca bowling cu echipa școlii sale.

"Fac parte din echipa de bowling din Dyer County și am observat că atunci când aruncam mingea, nu-mi mai simțeam brațele și picioarele", a declarat Allen. "Așa că m-am speriat".

Părinții ei au dus-o la un medic din Jackson, Tennessee, unde a fost diagnosticată cu GBS. Ea a fost internată în secția de terapie intensivă a Spitalului pentru copii Le Bonheur pentru tratament.

"Când am ajuns acolo, medicul meu ... mi-a spus imediat ce credea că este vorba. Mi-a spus 'ai Guillain-Barré'".
 
VIDEO: