ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este de-a dreptul caraghios cum încearcă propaganda guvernamentală să ne distragă atenția de la miezul problemei. Lumea așa-zis civilizată, dar pe cale să revină ireversibil la comportamente de grotă, depinde în foarte mare măsură de deciziile a doi politicieni de prim rang: Joe Biden și Ursula von der Leyen. Doi buni prieteni, camarazi în lupta globaliștilor cu restul lumii.

Troli plătiți de ONG-uri să atace infantil orice postări ”incorecte politic”, influensări progresiști din categoria ”Mîndruță”, jurnaliști aflați pe statele de plată ale corporațiilor și guvernelor – cu toții încearcă să ne convingă să mergem mai departe cu lideri ca Joe și Ursula. Politicieni nu doar corupți până-n măduva oaselor, ci și lipsiți de orice urmă de respect față de noțiunile de caracter, adevăr sau empatie. Iar pentru ca aceștia să capete, printr-o magie, aura unor adevărați eroi, propagandiștii de serviciu apelează la un truc penibil: îi compară cu ”măcelarul” Putin.

Prin punerea în balanță cu Putin, care întruchipează ”pericolul rusesc” și răul absolut, Joe și Ursula apar ca unici salvatori ai planetei. Ei ne protejează atât față de tăvălugul rusesc, cât și față de Apocalipsa Climatică, cele mai mari amenințări la adresa umanității. Eroii globaliști specializați în mega-tunuri cu gaze naturale, vaccinuri și armament, multi-milionari din poziția de slujbași la stat, sunt singurii capabili să ne ferească de moartea prematură, în chinuri de neimaginat. Alți politicieni, oricare ar fi ei, Trump sau Orban, reprezintă imaginea coșmarului absolut. Prietenia cu Putin îi face automat un pericol chiar mai mare decât însuși Putin.

În timp ce Joe și Ursula ne târăsc într-un război nimicitor prin tot soiul de argumente fantasmagorice, marii intelectuali ai occidentului civilizat se fac că plouă. Se află într-o continuă și inexplicabilă stare de hibernare. Mai mult, unii dintre ei toarnă gaz peste foc, îndemnând populația să susțină politicile sinucigașe ale globaliștilor fără niciun Dumnezeu. Să susțină ”lupta până la capăt” cu un dușman imposibil de perceput de cei cu capul pe umeri. În realitate, un dușman al regimului corupt Zelensky, nu al continentului european – cu atât mai puțin al Statelor Unite, aflate la mii de kilometri depărare.

Propagandiștii guvernamentali știu foarte bine că zeci de milioane de europeni și americani l-ar prefera pe Putin de o mie de ori în locul unor marionete palide și corupte ca Joe sau Ursula. Însă situația s-ar putea schimba radical după primele rachete lansate de ruși în teritoriile ”occidentului civilizat”. Aici este bătaia peștelui. Opinia publică trebuie să sprijine efortul de război, să fie convinsă de JUSTEȚEA acestuia. Altfel, liderii-marionetă riscă să fie decapitați de proprii cetățeni, sătui de atâtea minciuni pe bandă rulantă.

Războiul cu Rusia va căpăta o justificare în mintea celor încă potrivnici dacă escaladarea din partea NATO va primi o replică pe măsură. Cu mii de victime civile. Declarațiile iresponsabile ale președintelui Macron, cu câteva luni înainte de alegerile din SUA, nu sunt deloc întâmplătoare. Mai nou, Macron le-a explicat politicienilor de la Paris, în fața unor hărți, că o eventuală ofensivă a Kremlinului spre Odesa sau Kiev ar constitui ”motive suficiente” pentru o intervenție a trupelor franceze, potrivit Le Monde. ”Nu mai există linii roșii, nu mai există limite” este în realitate politica Pentagonului, exprimată prin vocea lui Macron. Chiar dacă Biden neagă momentan.

Simplii cetățeni, astăzi înclinați să-i dea dreptate lui Putin, trebuie aduși cât mai repede ”de partea Binelui”. Iar asta se poate obține doar printr-o escaladare continuă, cu pași mici și fermi, în așteptarea reacției furioase a Kremlinului.