ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce gornistul alarmist dr. Octavian Jurma a încercat lamentabil să facă din țânțar armăsar, afirmând că „Omicron este ca o rachetă care îi va căuta pe cei nevaccinați”, jurnalista Adriana Vitan Balint i-a găsit replica: „O rachetă rusească scăpată de sub control se îndreaptă spre Terra”. „Ieri a zis-o specialistul și azi a plecat racheta să ne caute!”, a notat, amuzată, miercuri, ziarista pe Facebook.

Gargara „cioclului apocaliptic” era inutilă și redundantă, având în vedere că varianta Omicron nu e deloc „racheta” pe care o speră sadicii de serviciu: deși contagioasă, provoacă efecte mai puțin severe, după cum a recunoscut Organizația Mondială a Sănătății. Aceeași care spune că Omicron face serurile Covid „mai puțin eficiente”. Deci, după cine vine racheta? După cei care au dat fuga să se inoculeze cu serurile pe care Omicron le face „mai puțin eficiente”. În nici un caz după nevaccinați, după cum minte cu nerușinare (sau cu ignoranță profesională?) dr. Jurma.

Nu ratați: Trei studii care demonstrează ca Octavian Jurma e doar un idiot: VACCINAȚII sunt ținta variantei OMICRON. INSP confirmă. Articolul Cititorului

Dar poate că renumitul propagandist covidian se referea nu la o rachetă de război, ci la o rachetă de tenis care îi lovește pe nevaccinați? Vom vedea cât de lovit este sau nu tenismenul nr. 1 mondial, nevaccinatul Novak Djokovici, de „rachetele” politice cu care au încercat să-l atace politruci scăpătați și isterici precum Scott Morrison, premierul Australiei. Credem că e vorba, mai degrabă, despre un bumerang care i se va întoarce dureros înapoi numitului politician, care va avea de decontat o scădere a popularității zdrobitoare prin comparație cu creșterea vertiginoasă a notorietății starului tenisului mondial.

Citiți și: SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI!