ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În România, Guvernul încearcă din nou biometrizarea și amprentarea întregii populații prin cartea de identitate electronică care servește pentru integrarea în identitatea digitală unică europeană și internațională, după cum a avertizat azi ActiveNews prin articolul pe această temă scris de av. Elena Radu. Este vorba de o Ordonanță de Urgență (care este brusca urgență?) introdusă de MAI și contrasemnată de prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Art 13 alin 3 din OUG nr 97/2005 (introdusa prin proiectul de lege din 2017, devenit Legea nr 162/2020):, prevede, între altele: „Cartea electronică de identitate permite titularului AUTENTIFICAREA în sisteme informatice ale Ministerului Afacerilor Interne și în sisteme informatice ale altor instituții PUBLICE sau PRIVATE, precum și utilizarea semnăturii electronice, în condițiile legii".

Cartea biometrică de identitate va servi unor sisteme electronice ale unor instituții publice și private. La prima vedere, nu ar părea nimic important, scrie Elena Radu. Însă, dacă ne raportam la Proiectul de Regulament al UE privind identitatea digitala unică și portofelul digital COM/2021/281 are o mare relevanta.

Analiza de mai jos, tradusă de Irina Bazon pentru cititorii ActiveNews, demonstrează că acțiunea guvernanților este în conivență cu deziderate ale Forumului Economic Mondial, enunțate deja foarte clar, așa cum puteți citi mai jos, cu scopul controlului total al populației. Pe scurt, scenariul poate suna așa pe viitor: nu ți-ai făcut vaccinul, nu mănânci. Nu este nici o conspirație. Este totul pe față. - Redacția ActiveNews

Mentalitatea tehnocratului este aceasta: ceea ce nu poate fi identificat și monitorizat nu poate fi controlat. Acesta este scopul principal al pașapoartelor de vaccinare, care nu au nimic de-a face cu controlul răspândirii unei boli, ci au legătură mai curând cu controlul asupra ta! ⁃ Editorul TechnocracyNews

Într-o zi, când eram într-un alt stat, am mers cu câinele meu în cabinetul unui medic veterinar. În ciuda faptului că animalul avea nevoie de atenție imediată, veterinarul a refuzat să-l consulte fără prezentarea unei fișe de vaccinare care să demonstreze că era „la zi” cu vaccinarea împotriva rabiei. Câteva săptămâni mai târziu, am încercat să-l aduc la un îngrijitor de câini pentru a-i tăia unghiile și m-am confruntat cu aceeași problemă – intrarea la acest îngrijitor nu a fost posibilă. Când m-am întors acasă, am vrut să-mi duc câinele într-un nou parc pentru câini de 20 de acri, însă am aflat că avea nevoie de un permis anual pentru acces, care, desigur, nu era posibil fără dovada vaccinului împotriva rabiei.

Vă sună familiar? Ceea ce le-a făcut establishmentul corupt animalelor noastre este ceea ce pregătesc acum pentru oameni prin pașaportul ID de vaccinare, însă cu repercusiuni și un control mult mai mari, deoarece este vizat direct contul nostru bancar.

O doză rapidă de realitate: sistemul a fost deja testat

La doar câțiva ani după ce vaccinarea împotriva rabiei pentru câini a devenit disponibilă, în 1983 a fost lansat filmul „Cujo”, care i-a speriat de moarte pe americani cu perspectiva că patrupedul lor devine turbat și își atacă propriii stăpâni. Să lăsăm pentru moment subiectul cu privire la rabie și să privim către sistemul pe care finanțatorii miliardari ai marilor companii farmaceutice și factorii de decizie din sfera politică l-au pus rapid în funcțiune.

Ei au impus vaccinul obligatoriu, au creat etichete de identitate pe care câinii trebuiau să le poarte, au stocat într-o bază de date informațiile și adresa câinelui și a proprietarului său, au informat sistemul de asistență medicală, sfera comerțului cu amănuntul, proprietarii parcurilor și companiile că nu trebuie să furnizeze servicii celor care nu prezintă acest ID. Dacă nu se respectă această lege, proprietarul poate fi amendat, câinele, pus în carantină și vaccinat forțat.

Prin urmare, sistemul pe care îl creează pentru ființele umane a fost testat de mult pe proprietarii de animale de companie, iar majoritatea câinilor sunt deja chiar cipați. De asemenea, sistemul este aplicat în industria zootehnică prin introducerea etichetelor RFID, despre care Corey's Digs a relatat anterior. Ei doresc ca fiecare ființă vie să fie urmărită și controlată pentru că, în cele din urmă, toți suntem niște animale pentru ei. Așa cum desfășoară cursuri de pregătire pentru conformare PreK-Adult în întregul sistem de învățământ [din SUA] și nu numai, ei desfășoară aceeași instruire prin care oamenii trebuie învățați să se conformeze, prin pașapoartele ID de vaccinare.

Știu că veți spune: „Da, dar rabia este cu adevărat periculoasă și pune viața în pericol, ceea ce face ca aceste legi să fie justificate.” Încă din 2008, un studiu a arătat că jumătate dintre cățelușii și pisoii din SUA nu erau vaccinați deloc, iar tendințele au fost că tot mai mulți oameni fie au oprit complet vaccinarea împotriva rabiei, fie au ales să nu le facă animalelor vaccinuri consecutive deoarece studiile au demonstrat că o singură injecție asigură imunizarea timp de până la 6 ani, nu doar pentru 3 ani. Sunt peste 90 de milioane de câini care locuiesc în 63 de milioane de gospodării din SUA, doar 60-70 de câini contractând anual rabie. Potrivit CDC, animalele sălbatice care sunt purtătoare de rabie, cum sunt liliecii, ratonii, sconcșii și vulpile, reprezintă 5.000 de cazuri anuale în SUA și doar 60-70 de câini contractează rabie anual. În cazul acelor câini care contractează boală, are loc mai puțin de o mușcătură de câine la un om anual. Într-o perioadă de 58 de ani, între 1960-2018, au existat doar 127 de cazuri de oameni care au contractat rabie, dintre care 70% au fost cazuri de rabie contractată de la mușcături de lilieci.

Astfel că ne întrebăm: dacă aproape jumătate dintre oamenii din țară au limitat sau au renunțat la vaccinarea câinelui lor împotriva rabiei, aceste cifre prezentate mai sus reflectă oare un risc semnificativ? Nu înseamnă că proprietarii de animale de companie trebuie să renunțe total la vaccinarea împotriva rabiei, dar dacă ei au această opțiune, ar trebui oare să existe o lege care să le interzică accesul la asistență medicală și la alte servicii pentru câinele lor? Ar trebui să fie aplicate amenzi, să fie introduse carantinele și vaccinarea forțată? Ei au testat acest sistem pe proprietarii de animale de companie timp de ani de zile, iar jumătate din populația SUA a acceptat de bunăvoie acest lucru, fără ca măcar să-și pună întrebări. Vă sună familiar?

Deși unele state permit un test Titer pentru a stabili dacă patrupedul mai are anticorpi pentru a se renunța la o vaccinare ulterioară împotriva rabiei, această opțiune este limitată. Și, deși există studii științifice care demonstrează că oferă imunitate pentru un timp mult mai lung, statele și instituțiile nu par să ia în considerare aceste dovezi științifice. Între timp, reacțiile adverse și, în unele cazuri, decesul, după administrarea vaccinului împotriva rabiei au creat îngrijorări serioase proprietarilor de animale de companie, care se simt puși într-o situație dificilă, ca și în cazul vaccinurilor obligatorii pentru Covid-19.

Oameniilor, ca și câiniilor, li se taie corzile vocale ale exprimării ca să nu li se mai audă lătratul despre vaccinare

Dacă ne uităm la cazurile de Covid, constatăm același pattern, doar că la o scară mult mai mare și fiind vorba de o problemă mult mai puțin amenințătoare, principala diferență fiind exagerarea totală în privința virusului și a numărului de cazuri.

Așadar sunt justificate lockdown-urile, impunerea obligativității purtării măștilor, vaccinurile și rapelurile obligatorii, pașapoartele ID de vaccinare, ca singura cale prin care putem avea acces în restaurante și companii, și colectarea de date pe scară largă, sau au făcut aceste „măsuri” mult mai mult rău decât bine?

Ei ne tratează ca pe niște câini și nici măcar nu au arătat câinilor respectul pe care îl merită. Pentru ei, nu suntem altceva decât vite. Vrem să fim tratați în acest mod? Vrem ca întreaga existență a noastră și a copiilor noștri sa fie controlată? Câinii nu pot riposta, dar noi cu siguranță putem.

Se pare că cercetătorii de la NIAID, sub supravegherea doctorului Anthony Fauci, nu au avut nicio ezitare să injecteze forțat 44 de căței beagle cu un medicament experimental și să le secționeze corzile vocale pentru a nu fi nevoiți să-i audă lătrând de durere, înainte de uciderea și disecția lor.

Cei care fac așa ceva sunt oameni? Credeți că pentru ei un câine este diferit de un om având în vedere că i-au tratat pe oameni în același mod, făcând inaccesibile tratamentele de profilaxie pentru Covid, lipsindu-i de tratament pe pacienții cu cancer prin închiderea accesului lor la spitale și lăsând bătrânii să moară singuri?

În documentul „Identitatea într-o lume digitală: un nou capitol în contractul social” al Forumului Economic Mondial, ei au ilustrat, la pagina 10, figura 1, cum va arăta identitatea digitală în viața noastră de zi cu zi, pentru întreaga lume – un contract în care noi nu am avut niciun cuvânt de spus.(În România, un avocat înfocat al conceptului neexplicat de smart city este primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc)

Corey's Digs a reprodus această diagramă de mai sus a Forumului pentru a evita regulile lor stricte privind drepturile de autor, ceea evidențiază faptul că ei nu doresc ca aceste informații să circule, în ciuda insistenței lor că creează acest sistem pentru îmbunătățirea vieții omenirii, în timp ce alcătuiesc un „contract social” pentru noi.

Cum arată acest sistem în funcțiune? Un exemplu al modului în care identitatea digitală (la pachet cu pașaportul ID de vaccinare) funcționează este diagrama statului Illinois referitoare la un program de beneficii bazat pe „monedă digitală” pentru timbre alimentare care îmbină „contracte inteligente” cu „etichete de alimentație sănătoasă”.

Observați că, odată ce vi s-a verificat identitatea digitală, vi se oferă un portofel de beneficii conectat la „contractele inteligente”, iar dacă veți dori vreodată să cumpărați produse alimentare care nu se încadrează în categoria lor stabilită de „alimente sănătoase”, nu veți putea să le achiziționați. Desigur, ei doar au grijă de sănătatea noastră.

Ceea ce reflectă aceste exemple este capacitatea lor de a bloca accesul la orice lucru pe care ei nu vor să-l achiziționăm sau la care nu vor să avem acces.

Odată ce toate băncile vor fi conectate la acest sistem de identitate digitală (și de pașapoarte de vaccinare), ei vor putea controla atunci cheltuielile noastre pentru orice lucru.

Ce se întâmplă dacă nu primiți vaccinul sau rapelul Covid?

Fiecare aspect al vieții noastre, inclus în diagrama de identitate digitală menționată mai sus, va fi controlat prin acest sistem. Toate datele cu privire la viața ta vor fi stocate în identitatea ta digitală. Ei ne vând acest sistem de sclavie ca fiind ceva „convenabil”, care promovează „echitatea”, asigurându-ne în același timp că „nu veți deține nimic și veți fi fericiți”.


Un alt exemplu este aplicația NHS Covid-19 lansată în Marea Britanie. După cum se arată în raportul Corey's Digs despre pașapoartele Covid implementate, aplicația NHS a fost creată de Entrust, deținută de familia Quandt, care are o istorie destul de întunecată, lucrează cu IBM și Microsoft AWS, dezvoltă tehnologie biometrică și este puternic implicată îndezvoltarea blockchain-ului guvernului Regatului Unit, care a încheiat un contract cu Entrust, aplicația NHS va stoca informații precum rasa, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, apartenența la sindicate și viața sexuală și orientarea sexuală, pe lângă statutul de vaccinat anti-Covid și de rezultatele testelor. Ei afirmă că „sistemul central” prelucrează doar datele referitoare la sănătate.

Între timp, ei lucrează la oficializarea, până în aprilie 2022, a legislației pentru o „identitate digitală” care a fost deja testată beta și ar putea include date precum numărul dvs. NHS, numărul contului bancar, numărul asigurării, informațiile personale de contact, informații despre copiii, locul de muncă etc. Această „identitate digitală” va fi conectată la „dreptul tău la muncă” și la „dreptul de închiriere”.

Canada, Australia și alte țări au avansat cu viteză maximă agenda „identității digitale / pașapoartelor de vaccinare”.

Corey’s Digs a întocmit un raport amplu în 4 părți care arată exact cine, ce, când, unde, de ce și cum globaliștii lansează pașapoartele de identificare a statutului de vaccinat, raport care va fi disponibil și într-o carte tipărită în curând. Este o lectură obligatorie pentru a înțelege cât de departe intenționează să mearcă cu pașaportul de vaccinare și adevăratul scop de a obține controlul deplin asupra fiecărui individ din întreaga lume.

Probabil că dr. Michael Yeadon, fost director de cercetări la Pfizer (chiar fost vice-președinte al Diviziei Farmaceutice), o spune cel mai bine în acest video de 21 de minute pe care îl prezentăm mai jos, în care oferă explicații despre virusul Covid-19, despre presupusele variante, care nu sunt variante adevărate, și despre impactul pe care pașapoartele de vaccinare le vor avea asupra tuturor.

Pe 28 decembrie 2021, Biden a declarat că, dacă echipa sa medicală va recomanda acest lucru, va impune tuturor americanilor obligația de a fi „vaccinați” împotriva Covid-19 pentru a putea călători în țară.

Mai simplu spus: pandemia este ocazia de a impune o terapie genetică experimentală pe care CDC îi place să o numească „vaccin”. Acest „vaccin” are scopul de a aduce pe toată lumea în situația de a deține un pașaport ID de vaccinare. Acest pașaport va institui noul sistem global de credit social.

Acest sistem va aduce populația globală într-o stare de supunere deplină, în care globaliștii vor controla accesul la orice și cheltuielile tuturor, prin utilizarea noului sistem CBDC (moneda digitală a băncii centrale) pe care îl construiesc.

Sursa: Technocracy News / Corey’s Digs

Traducere: Irina Bazon

VIDEO: Michael Yeadon