ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un agent de pază, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort, luni dimineață, în apropierea unui șantier din Balotești de către colegii săi, polițiștii demarând cercetările pentru a stabili în ce împrejurări a survenit decesul, anunță Știripesurse.

Bărbatul nu prezenta urme de violență.
 
Anchetatorii nu au precizat cu exactitate cauza decesului, însă surse din anchetă au declarat că ar fi vorba despre un infarct.

”La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 7:24, polițiștii din Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în proximitatea unui șantier din Balotești, un bărbat a fost găsit decedat, de către colegii săi. La fața locului, polițiștii orașului Otopeni au identificat persoana decedată, ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, care era angajat ca agent de securitate, având în pază obiectivul din apropiere”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

”A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea activităților din competență. În prezent polițiștii din Otopeni efectuează activități specifice pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis IPJ Ilfov.
 
FOTO:
 
Cadavrul unui muncitor, găsit lângă un șantier de colegii săi, în apropiere de vilele bogătașilor din București 816609
 
Cadavrul unui muncitor, găsit lângă un șantier de colegii săi, în apropiere de vilele bogătașilor din București 816608