ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce s-a dovedit faptul că vaccinurile împotriva COVID afectează fertilitatea, Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a recomandat vineri adăugarea sângerărilor menstruale abundente ca efect secundar al vaccinurilor ARNm COVID-19 produse de Moderna , precum și de partenerii Pfizer și BioNTech, potrivit Financial Post.

Rapoartele privind menstruațiile abundente - sângerări caracterizate prin creșterea volumului și/sau a duratei care interferează cu calitatea vieții - au fost observate în timpul studiilor clinice, din cazuri din lumea reală și din literatura medicală, a declarat EMA.

Cazurile au fost raportate după prima, a doua și dozele de rapel ale Comirnaty de la Pfizer-BioNTech și Spikevax de la Moderna, scrie sursa citată.

Autoritatea de reglementare a concluzionat acum că există cel puțin o „posibilitate rezonabilă" ca sângerările menstruale puternice să fie asociate în mod cauzal cu aceste vaccinuri.
 
Încă de acum un an ActiveNews atrăgea atenția că mii de femei din toată lumea s-au plâns de tulburări ale ciclului menstrual și de alte dereglări ale sistemului reproducător, după ce le-a fost administrat vaccinul anti-COVID.
 
Probabil peste un an vom afla că între „efectele secundare” ale serurilor experimentale Covid se numără, din când în când, și... moartea subită.