ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția federală de sănătate, care a fost condusă de Dr. Anthony Fauci, în prezent consilier medical principal al administrației Biden, a cheltuit peste 400.000 de dolari pentru a finanța mai multe experimente în care scalpuri de fetuși avortați au fost grefate pe șoareci și șobolani vii, informează The Daily Expose

Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), pe care Fauci îl conduce din anii 1980, a finanțat un grup de aproximativ 12 cercetători de la Universitatea din Pittsburgh, ale căror concluzii au fost publicate în revista Nature în septembrie anul trecut

Potrivit raportului științific intitulat „Development of humanised mouse and rat models with full-thickness human skin and autologous immune cells” (Dezvoltarea de modele umanizate de șoareci și șobolani cu piele umană de grosime naturală și celule imunitare autologe), scopul experimentelor a fost acela de a analiza predispoziția pielii umane de a dezvolta infecții, folosind „modele” de șoareci și șobolani.
 
Următoarea pandemie va fi cu transmitere prin piele?

Experimentele au constat în „transplantul de piele fetală umană de grosime normală” cu scopul de a „crea o platformă pentru studierea infecțiilor cutanate umane” pe spinarea cobailor.
 
Cercetătorii au scris că „țesuturile de piele umană” care au fost folosite în experimente au fost prelevate de pe „scalpul și partea dorsală” a „donatorilor” - fetuși care fuseseră avortați.

Una dintre surse, The American Spectator, a scris că bebelușii avortați care au fost folosiți în experimente proveneau de la Magee-Women's Hospital și de la Banca de țesuturi a Departamentului de științe medicale din cadrul Universității din Pittsburgh.
 
„Merită să ne întrebăm dacă mamele acestor bebeluși sunt conștiente de faptul că pruncii lor morți sunt folosiți în aceste experimente tulburătoare”, subliniază The Daily Expose. 

Cercetătorii au explicat: „Pielea fetală umană de grosime naturală a fost prelucrată prin îndepărtarea excesului de țesut adipos fixat pe stratul subcutanat al pielii, fiind apoi grefată pe cutia toracică, de unde pielea de șoarece a fost anterior extirpată.”

În plus, cercetătorii au grefat împreună țesuturile limfoide și celulele stem hematopoietice din ficatul aceluiași făt, astfel încât modelele de rozătoare au fost umanizate cu organe și piele de la același copil.

„Pielea fetală de grosime naturală” a fost prelevată de la fetuși avortați la spitalul pentru femei Magee la 18-20 de săptămâni de sarcină. Potrivit revistei, părul uman era vizibil pe șoareci la 12 săptămâni: „În grefele de scalp, se poate observa păr uman fin care crește lung și închis la culoare, înconjurat de firele scurte de păr alb ale șoarecilor”.

Într-un rezumat, cercetătorii au precizat:

„Pielea umană asigură prima linie de protecție a gazdei împotriva leziunilor produse de mediul înconjurător și de apărare a gazdei împotriva agenților patogeni. Mai mulți agenți patogeni noi, inclusiv Staphylococcus aureus rezistent la meticilină, cu transmitere comunitară (CA-MRSA), au ca țintă pielea pentru infecții și boli. De asemenea, bolile infecțioase transmise prin vectori, cum ar fi boala Lyme și febra dengue, sunt răspândite prin inocularea în piele de către căpușe și, respectiv, țânțari. Interacțiunile dintre keratinocite, fibroblastele cutanate și celulele imune cutanate sunt responsabile de inițierea răspunsului imun sistemic și de prevenirea replicării și diseminării agenților patogeni către alte locuri de replicare. Astfel, pielea este ideală pentru vaccinare în vederea inducerii imunității împotriva diferiților agenți patogeni, după cum reflectă diversele tehnologii noi de vaccinare la nivelul pielii, inclusiv a vaccinurilor intradermice de tip plasture cu ace.”

Cercetătorii au adăugat: „Șobolanii sunt o specie-model esențială pentru studiile pe termen lung (cu o durată mai mare de un an); astfel, modelele umanizate de șobolani care combină pielea umană, celulele imune umane și structurile limfoide umane sunt în curs de explorare pentru a fi utilizate în studiile in vivo pe termen lung privind interacțiunile piele-imunitate umană”.

Site-ul de știri alternative Just the News a declarat că cercetătorii implicați în acest experiment nu au dat curs solicitărilor de comentarii, iar NIAID și Fauci nu au răspuns la întrebările privind finanțarea proiectului, nici la cele despre „frecvența cu care NIAID finanțează proiecte care utilizează rămășițe de fetuși avortați”.

Potrivit registrelor federale de cheltuieli, agenția lui Fauci a alocat 430.000 de dolari pentru acel proiect de cercetare între 2018 și 2019.

Controversatul studiu, care a fost publicat anul trecut, a atras foarte puțină atenție „în afara cercurilor pro-viață”, potrivit Just the News. A fost, însă, menționat la începutul acestei luni în cadrul unei audieri legislative din statul Pennsylvania privind cercetarea și experimentarea fetală. În timpul audierii, David Daleiden, un activist pro-viață și jurnalist de investigație sub acoperire, cunoscut pentru expunerea, în videoclipuri sub acoperire, a directorilor de la Planned Parenthood care discutau despre schimbul și posibilele oportunități de vânzare sau cumpărare a unor părți din corpul fetușilor, a denunțat această cercetare. În timpul mărturiei sale, Daleiden i-a acuzat pe oamenii de știință de „scalparea fetușilor avortați în vârstă de 5 luni și de grefarea scalpurilor lor pe spatele șobolanilor de laborator”.
 
Vinerea trecută, Tucker Carlson l-a invitat în emisiunea sa pe activistul pro-viață David Daeiden pentru a discuta despre acest studiu îngrozitor de la Universitatea din Pittsburgh.



Este foarte îngrijorător și tulburător că se întâmplă aceste experimente pe oameni, în special pe corpul unor fetuși avortați, toate acestea fiind finanțate de Fauci, la care multe guverne și instituții media din întreaga lume apelează pentru sfaturi legate de Covid, conchide autorul articolului din The Daily Expose.

VIDEO DE REZERVĂ: