ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția de Sănătate publică  din Canada va începe să colecteze datele de localizare a telefoanelor mobile ale canadienilor, scrie Rebel News.

Informațiile adunate de către Agenția de Sănătate ar putea fi folosite pentru o serie de scopuri sinistre, cum ar fi localizarea bisericilor care nu impus restricții. descoperirea barurilor clandestine din zilele noastre în care barmanii nu solicită certificatul de vaccinare, precum și verificarea numărului de persoane la reuniunile de familie.

China folosește un sistem asemnător, numit credit social, prin care guvernul comunist monitorizează achizițiile, călătoriile, relațiile și comportamentele cetățenilor prin intermediul aplicațiilor de telefonie mobilă și al datelor de localizare. Aceste date agregate sunt apoi folosite de stat pentru a evalua adecvarea civică a cetățenilor și apoi birocrații pedepsesc sau recompensează în consecință.
 
VIDEO: