ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția de știri Basilica aniversează joi, 16 iunie 2022, 14 ani de la prima știre transmisă online. Basilica este un liman pașnic într-un peisaj mediatic care poate crea anxietate prin ton sau volumul de informație, consideră unii tineri cititori ai ei.

Agenția a întrebat tineri din toată țara de ce citesc Basilica și publică răspunsurile lor, pe care le puteți citi AICI.

„Centrul de Presă BASILICA, născut în Biserică și purtând numele Bisericii, se adresează cu prioritate celor care simt în Biserică iubirea și ajutorul Preasfintei Treimi. Acest adevăr a fost important mai ales în cei doi ani de pandemie, când comunicarea plină de grijă a susținut comuniunea spirituală între credincioși, despărțiți fizic unii de ceilalți, dar aproape de aproapele prin rugăciunea Bisericii transmisă la radio sau la televizor”, transmite Patriarhul României.

ActiveNews urează colegilor noștri mai înduhovniciți, ale căror informații, materiale și fotografii ne sunt de un real folos, un sincer și prietenesc La Mulți Ani!