ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Costică Ionescu, fost responsabil la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4, și agentul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, a declarat în emsiunea ”Voi cu Voicu” la Antena 3 că au existat greșeli mari ale autorităților în cazul Caracal, începând cu ministrul de Justiție până la ultimul sergent de la intrarea în secția de Poliție.

„Au pierdut ușor, ușor din fermitatea legală. Eu în meserie mea am învățat 90% din greșelile altora. Îi interesează doar ceea ce lor le iese. Nu au intrat în casă pentru că au avut interese în a acoperi”, a precizat Costică Ionescu, fost responsabil la serviciul Omoruri, Sectorul 4. 

El este convins de faptul că Gheorghe Dincă nu este la prima crimă comisă și că ar fi făcut parte dintr-un clan.
 
„Nu este prima faptă și cu siguranță nu ar fi nici ultima. Nu este exclus să mai auziți și după ce va fi condamnat. În principiu nu poate fi condamnat la mai mult de 25 de ani, deoarece are deja 65. El a recunoscut două fapte. De ce a recunoscut două? Eu zic că omul este în clan cu alte persoane. Eu ce făceam? Sincer acum, vindeam gogoși la presă.Îmi proteajm așa tare dosarul....dacă aveam 3 suspecți, ziceam că am doi.. Totul ca să derutez partea adversă. Uitați ce se întâmplă, e o mare bulibășeală. E drept că și stilul de lucru al organelor de atunci era altul, nu trebuia să vină șeful să îmi zică ”Bă, Ionescu, ai audiat-o pe Vasilica?” Mă duceam eu la șef și îi ziceam ce mi-a spus Vasilica”, a declarat Costică Ionescu.